Svet

Region

Henry Cavill se razboleo tokom snimanja Deadpool & Wolverine: Morao je da puši cigarete osam sati dnevno!

Režiser filma "Deadpool & Wolverine" Shawn Levy otkrio je da se Henry Cavill "razboleo" od udisanja ogromne količine dima cigare tokom svoje kratke uloge u filmu "Deadpool & Wolverine".

Henry Cavill se razboleo tokom snimanja Deadpool & Wolverine: Morao je da puši cigarete osam sati dnevno! Foto: YouTube printscreen/Avalon Studios



U montaži na početku filma, Deadpool putuje kroz multiverzum tražeći verziju  Wolverina koja će se udružiti s njim. Dok većinu varijanti igra dugogodišnja zvezda  Wolverine Hugh Jackman , jednu verziju igra Cavil. 

 Levy je za The New York Times rekao da je britanski glumac bio potpuno posvećen ulozi. „Nije imao samo napumpano mišićavo telo, već je držao zapaljenu cigaru u ustima tokom celog dana snimanja“, rekao je Levi.

„Sećam se da sam čuo sledećeg dana da je Henry bio bolestan jer je udisao dim cigare osam sati, ali ni u jednom trenutku nije poklekao.“


Foto: Instagram printscreen/henrycavill

 Levy je takođe objasnio da su angažovali Cavilla, koji je igrao Supermena u nekoliko DC Comics filmova od 2013. do 2022. godine, ubrzo nakon što je napustio tu značajnu ulogu.

„Nije prošlo mnogo vremena nakon što je sve propalo s DC-jem i čuli smo da Henry-a menjaju kao Supermena“, rekao je Levy.

„S obzirom na to da je Deadpool stalno u razgovoru s kulturom, činilo se kao sjajna prilika da prvo angažujemo Henrya Cavilla u ulozi u kojoj će biti fantastičan, ali i da se malo našalimo na račun tog drugog filmskog studija zasnovanog na stripovima i dodamo dozu samosvesti.“

"Deadpool & Wolverine" postao je veliki hit i na putu je da postane film s najvećom zaradom godine. Taj naslov trenutno drži "Inside Out 2," što 2024. čini profitabilnom godinom za Disney nakon slabijih rezultata na blagajnama u 2023. godini. 

Tatum je nekoliko godina radio na razvoju samostalnog filma o Gambitu za 20th Century Fox, ali je projekat propao kada su se Disney i Fox spojili 2019. godine.

„Mislio sam da sam zauvek izgubio Gambita. Ali Ryan Reynoldsse borio za mene i Gambita. Verovatno ću mu biti zauvek zahvalan,“ napisao je Tatum na društvenim mrežama.


 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>