Ostalo

Sme�no

Novak Djoković slavio Olimpijsko zlato u Parizu, a onda se iznenada pojavio ON! (FOTO)

Novak Đoković, jedan od najvećih tenisera svih vremena, proslavio je svoje Olimpijsko zlato u centru Pariza, okružen prijateljima, porodicom i obožavateljima.

Novak Djoković slavio Olimpijsko zlato u Parizu, a onda se iznenada pojavio ON! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/siena.paris



Proslava je bila svečana i ispunjena veseljem, dok je Đoković uživao u trenutku svog velikog uspeha.

Međutim, ono što je ovu proslavu učinilo još posebnijom bila je iznenadna pojava Dušana Vlahovića, poznatog fudbalera i reprezentativca Srbije. 

Vlahović je neočekivano sedeo za stolom upravo u restoranu u kome je Novak slavio svoju zlatnu medalju, što je iznenadilo i obradovalo Đokovića. Njihov susret u tom trenutku bio je pravo iznenađenje za sve prisutne.


Foto: Instagram printscreen/siena.paris

Đoković je bio očigledno dirnut ovim gestom, a prisustvo Vlahovića dodalo je dodatnu dozu radosti i uzbuđenja proslavi. Dva sportista, koji su ponos Srbije, uživala su u zajedničkom trenutku i razmenjivala čestitke, čime je dodatno obeležen Đokovićev uspeh.


Foto: Instagram printscreen/siena.paris

Ovaj neplanirani susret između tenisera i fudbalera nije samo pokazao njihovu međusobnu podršku i prijateljstvo, već i istakao kako uspeh u sportu može dovesti do nezaboravnih trenutaka i iznenađenja.

Video pogledajte ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>