Svet

Region

Mladi glumac uhapšen zbog optužbi za ubistvo!

Glumac Akili McDowell, koji je glumio u televizijskoj seriji „David pravi čoveka“ i imao uloge u „Milijardama“ i „Klubu žena astronauta“, optužen je za ubistvo čoveka na parkingu u Hjustonu, u stambenom kompleksu, saopštile su vlasti.

Mladi glumac uhapšen zbog optužbi za ubistvo! Foto: YouTube printscreen/CBS



Akili McDowell (21) optužen je prošle nedelje za ubistvo Cezara Peralte (20) 20. jula, saopštila je kancelarija šerifa okruga Haris. Mekdauel je u ponedeljak ostao u zatvoru uz kauciju od 400.000 dolara zbog optužbe za ubistvo. 

Advokat koji mu je naveden u sudskim spisima nije odmah odgovorio na zahtev za komentar.


Foto: Instagram printscreen/Akili McDowell

U policiji je  saopšteno da je na parkingu pronađen čovek sa ranama od vatrenog oružja 20. jula, bez znakova života na parkingu stambenog kompleksa. 

Kako su svedoci naveli i obližnji stanovnici zgrada, čula se svađa dva muškarca sa parkinga. 

"Ovo je nesrećna situacija i ja se molim za Akilija i one koji su pogođeni ovom tragedijom", rekao je njegov menadžer Jonel Vit, dodajući da nema dalji komentar.

„David pravi čoveka“, koji se emitovao na programu Opre Vinfri, pratio je tinejdžera po imenu David, koga je glumio Akili McDowell, koji je pokušavao da žonglira odnosima između svojih prijatelja iz škole magenta i dilera droge u svom siromašnom kvartu Južne Floride.

Prema zabavnoj bazi podataka IMDb, Mekdauel se pojavio u nekim epizodama „Milijardi“ i „Klub supruga astronauta“, a ima i ulogu u nedavno objavljenom filmu „The Waterboys“.










 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>