Region

Svet

Rada Manojlović otkrila stihove poslednje pesme Marine Tucaković: Ovo niko nije očekivao!

Pevačica Rada Manojlović otkrila stihove poslednje pesme Marine Tucaković! Ovo niko nije očekivao na njenom repertoaru, a jednom njenom bivšem se posebno sviđa...

Rada Manojlović otkrila stihove poslednje pesme Marine Tucaković: Ovo niko nije očekivao! Foto: Printscreen Youtube/Blic





Pevačica Rada Manojlović trenutno boravi u Budvi, gde ima zakazane nastupe. Već neko vreme najavljuje novi album, a nedavno je ekskluzivno otkrila stihove jedne pesme koju je za nju napisala čuvena Marina Tucaković.

Marina Tucaković, poznata po svojim hitovima, napisala je za Radu intrigantan tekst koji, iako nije autobiografski, privlači pažnju zbog svoje poruke. "Nisam drogirana da se družim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim," glasi deo teksta. Ovi stihovi obećavaju da će pesma biti posebna i drugačija od Radinog dosadašnjeg repertoara.

Javnost već dugo intrigira Radin odnos sa bivšim dečkom Milanom Stankovićem. Nedavno je ponovo postala aktuelna priča koju je Saša Popović izneo, a tiče se navodne isplate od 50.000 evra koju je Rada platila Stankoviću zbog njegovog odlaska iz "Granda." Rada nije želela da komentariše ovu temu, ističući da je odlučila da se time više ne bavi. "Saša Popović je već to ispričao. Ako sam o tome ćutala od 2010, tako bih i nastavila," poručila je ona.




Foto: Printscreen Youtube/Rada Manojlović

Na pitanje da li se čuje sa bivšim partnerom Milanom, Rada je potvrdila da postoji komunikacija, posebno oko njenog novog albuma. Milan je, kako je rekla, osoba koja je uvek iskreno savetuje i čije mišljenje veoma poštuje. "Ima on svoje momente kada je negde i ne može da se uhvati ni za početak ni za kraj. Ali, naravno, mi se čujemo oko nekih ključnih stvari oko albuma. On je taj koji me uvek iskreno posavetuje i koji posluša pesme. On ima svoje favorite. Novi album mu se sviđa. Ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa. Zapravo, ta pesma se svima sviđa i baš ne liči na mene. Od nje mnogo očekujem, ali videćemo. Baš me zanima kako će ljudi reagovati," zaključila je Rada za Kurir.

Njena izjava budi radoznalost fanova i postavlja pitanje kako će publika reagovati na njen novi muzički izraz.

Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović otkrila tajni deo vile na Dedinju! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>