Region

Svet

Desingerica suočen sa otkazivanjem nastupa zbog kontroverznog ponašanja!

Sve popularniji reper Desingerica suočio se sa otkazivanjem nastupa u Vrnjačkoj Banji zbog svog kontroverznog ponašanja.

Desingerica suočen sa otkazivanjem nastupa zbog kontroverznog ponašanja! Foto: Printscreen X/xcxМiroђијa





Sve popularniji reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ne prestaje da intrigira javnost širom regiona svojim ponašanjem. Njegovi skandalozni nastupi, na kojima često mlati patikom po publici, renda sir i pravi banana split, izazvali su najnoviju kontroverzu – otkazivanje nastupa u jednom klubu u Vrnjačkoj Banji.

Organizatori su doneli odluku da otkažu njegov nastup zbog navodnih briga za bezbednost publike. U njihovom saopštenju stoji: "Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije," objavljeno je na Instagramu kluba.



Otkazan nastup u Vranjačkoj banji




Ovaj potez izazvao je burne reakcije među Desingericinim fanovima, ali i širom javnosti. Dok neki podržavaju odluku kluba, smatrajući je potrebnom zbog reperovog kontroverznog ponašanja, drugi veruju da je otkazivanje nastupa samo pokušaj da se izbegne negativan publicitet.

Jedan korisnik društvene mreže "Iks" (nekadašnji Tviter) napisao je: "Eminentni klub u Vrnjačkoj Banji koji je pozvao Desingericu da nastupa, pa ga onda pompezno otkazao, kao da udara i pljuje ljude od prošle srede. Da nema osude javnosti, pustili bi ga samo da uzmu pare, ali sad malo morala... Morali su." Pomenuta objava na Instagramu je ubrzo obrisana.


Dragomir Despić

Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović otkrila tajni deo vile na Dedinju! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>