Region

Svet

Ceca Ražnatović otkrila tajni deo vile na Dedinju! (VIDEO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović po prvi put je pokazala svoj tajni frizerski salon u luksuznoj vili na Dedinju.

Ceca Ražnatović otkrila tajni deo vile na Dedinju! (VIDEO) Foto: Printscreen TikTok/cecaraznatovicoff




Svetlana Ceca Ražnatović već decenijama živi u luksuznoj vili na Dedinju, koja se prostire na preko dve hiljade kvadratnih metara. Vila ima nekoliko spratova, mermerno stepenište, bakarnu ukrasnu ogradu i velike mermerne stubove. Pored toga, poseduje i sopstveni lift koji vodi direktno do Cecinog apartmana, kao i prostrani dnevni boravak uređen po njenom ukusu.

Iako su mnogi mislili da je privatan bazen najimpresivniji deo njene kuće, otkriveno je da Ceca poseduje još jednu, tajnu prostoriju. Naime, pevačica je po prvi put pokazala deo kuće koji je vešto skrivala od javnosti – privatni frizerski salon, što možete videti OVDE. Tokom priprema za koncert, snimljena je sa frizerom u svom salonu, a taj snimak je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Frizerski salon, smešten pored bazena u vili na Dedinju, postao je glavna tema među Cecinim fanovima, koji su ovu informaciju dočekali sa oduševljenjem.


Možda vas interesuje:
Desingerica suočen sa otkazivanjem nastupa zbog kontroverznog ponašanja!


Ceca Ražnatović otkrila tajni deo vile na Dedinju
Foto: Printscreen Youtube/Blic​



Da li ljudi znaju da se nalazimo u tvom salonu? - upitao je snimatelj Cecu, na šta je pevačica kroz smeh odgovorila:

Ne znam da li znaju, ali saznaće!

Podsećamo, Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je doživela iznenađenje koje je privuklo veliku pažnju. U porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, nepoznata obožavateljka uspela je da baci kesu sa poklonom preko visoke ograde u dvorište Cecine vile, što je izazvalo nevericu i fascinaciju kod pevačice o čemu možete čitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>