Elita 7

Parovi

Aneli Ahmić u problemu nakon ELITE 7: Asmin i Janjuš udružili snage da je raskrinkaju!

Aneli Ahmić, koja je u rijalitiju ELITA 7 zauzela drugo mesto, oglasila se nakon prozivki koje su joj uputili bivši momci.

Aneli Ahmić u problemu nakon ELITE 7: Asmin i Janjuš udružili snage da je raskrinkaju! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Marko Janjušević Janjuš sa kojim je Aneli bila u vezi u rijaltiju ELITA 7 i abortirala njegovo dete, i bivši partner Asmin Durdžić sa kojim ima ćerkicu Noru, udružili su snage kako bi je raskrinkali.

Oni su se uključili u live Bojane Pavlović gde su komentarisali Ahmićevu, dok je Janjuš tvrdio da je sve glumio sa njom tokom rijalitija.

Nakon tih izjava, Aneli se oglasila: 

- Ne bih im davala na značaju, vidite da se na sve moguće načine hvataju za mene i moje ime da bi bili u medijima. Stvarno me ne zanimaju ni jedan ni drugi. Dok sam morala da ih komentarišem, komentarisala sam ih, sada ne moram - poručila je Aneli Janjušu i Asminu, prenosi Pink.rs.


Foto: Instagram printscreen/aneliahmic

Nakon izjave fanova Aneli Ahmić, da je Asmin uhodio, rekao je i pokazao da je kod njega blokirana svuda, kao i da mu se gadi.

- Smešna priča, ja patim za jahačicom, a mogu da je imam kad pucnem prstom! Odvratna mi je i ogavna! Na bloku mi je na svim mrežama, pa i na tom Tik-toku. Evo vam dokaz, a to same prave profil s imenom Alibaba, kao sebi da dižu cenu... Čuj, ja kao gledam! Samo hoću da se rešim budale i da mene ne gleda i ne spominje više - poručio je Durdžić putem Pinkovog portala.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>