Region

Svet

Aleksandra Prijović u zagrljaju Desingerice: Uzavrela atmosfera na nastupu u Budvi! (FOTO)

Aleksandra Prijović priredila je nezaboravan spektakl u Budvi, gde je njen nastup oduševio sve prisutne.

Aleksandra Prijović u zagrljaju Desingerice: Uzavrela atmosfera na nastupu u Budvi! (FOTO) Foto: Instagram printscreen/aleksandraprijovic



Popularna diskoteka bila je krcata do poslednjeg mesta, a energija u vazduhu bila je neverovatna.

Jedno od najlepših iznenađenja večeri bio je dolazak Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, koji je došao da pruži podršku svojoj koleginici.

Njihov zajednički trenutak ukrao je pažnju svih, kada je Aleksandra prišla Dragomiru i snažno ga zagrlila, iskazujući mu zahvalnost za sve što je učinio za njen umetnički put.


Instagram printscreen

Nakon emotivnog zagrljaja, Prijović je nastavila sa spektakularnim performansom, koji je bio ispunjen hitovima i energijom koja je podizala atmosferu do maksimuma.,


Instagram printscreen

Pravi vrhunac večeri bio je kada joj se na bini pridružio Boban Rajović, čime je uzavrela atmosfera dodatno kulminirala.

Njihova sinergija na sceni ostavila je publiku bez daha i učinila ovu noć jednom od najnezaboravnijih u Budvi. Takođe, gošće na koncertu bile su još Andreana Čekić i Jovana Pajić.


Instagram printscreen

Aleksandra Prijović još jednom je pokazala zašto je jedna od najomiljenijih izvođača na domaćoj muzičkoj sceni, a njeni fanovi jedva čekaju novi nastup!
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>