Ostalo

Sme�no

Carlos Alkaraz i Rafael Nadal se javno obratili Novaku Djokoviću nakon osvojenog zlata na Olimpijadi 2024! (FOTO)

Carlos Alkaraz i Rafael Nadal, legende španskog sporta, javno su se  obratili Novaku Đokoviću povodom njegovog neverovatnog uspeha na Olimpijadi 2024. u Parizu, gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju. 

Carlos Alkaraz i Rafael Nadal se javno obratili Novaku Djokoviću nakon osvojenog zlata na Olimpijadi 2024! (FOTO) Foto: Printscreen/RTS



Carlos koji je u finalu Olimpijskih igara 2024. uparavo izgubio od Novaka nakon teške borbe i Rafael Nadal koga je Nole pobedio u drugom kolu prestižnog takmičenja, izrazili su svoje čestitke i divljenje prema Novakovoj izvanrednoj karijeri, ističući kako je njegov uspeh inspiracija za sve sportiste širom sveta. 

Njihove poruke podrške dodatno su obeležile ovaj veličanstveni trenutak u sportu!


Foto: Instagram printscreen/carlos alcaraz

"Čestitam Novače na zlatnoj medalji koju si toliko želeo" - napisao je Carlos u opisu fotografije koju je postavio na Instagram, a odmah nakon njega oglasio se i Rafael Nadal, koji je Noletu čestitao osvajanje "Zlatnog slema": 


Foto: Instagram printscreen/rafaelnadal

"Čestitke Novače na kompletiranju 'Zlatnog slema' i što si bio u prilici da postigneš ono što si želeo. Svaka čast", napisao je Nadal.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>