Region

Svet

Rale se preselio kod Ane Nikolić: Da li je ovo novi korak u njihovoj vezi?

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale uživaju u vezi poslednjih nekoliko meseci.

Rale se preselio kod Ane Nikolić: Da li je ovo novi korak u njihovoj vezi? Foto: Instagram printscreen/ananikolic



Poznati kompozitor, nedavno se uselio u pevačicin stan na Voždovcu, a kako je izvor naveo savršeno funkcionišu.

- Taj čovek je preljubazan. Znam da je kompozitor. Uvek se javi. Tu je i dan i noć. Ana se samo smeje. Vidi se da joj prija novi partner. Uselio se kod nje skoro. Možda su tako odlučili, ali to je njihova stvar, mi ga redovno viđamo, a vozi i njen auto, svirne nekad kad nas spazi - rekla je komšinica za Kurir. 

Rale je nedavno izjavio i da mu veza sa Anom jako prija, te da ne beži od činjenice da je u nekom momentu i krunišu brakom.


Foto: Instagram printscreen/ananikolic

 "Nisam razgovarao još sa Anom o venčanju, ali se tome ne bih opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, s njom je uvek jako zanimljivo - objasnio je muzičar pre nekoliko meseci za Kurir i priznao da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Rale kroz osmeh kompozitor za Kurir.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>