Region

Svet

Maja Nikolić unajmila advokata Radovana Karadžića

Pevačica Maja Nikolić rešila je da protiv svih onih koji su je uvredili u poslednja dva meseca podnese tužbu, ali i da spremna dočeka najavljenu tužbu zbog antisemitskih izjava.

Maja Nikolić unajmila advokata Radovana Karadžića



"Maja je zaista ljuta. Smatra da je njenom diskvalifikacijom iz realityja “Dvor” počinjena ogromna nepravda prema njoj, a posebno je ljuti najava da će protiv nje biti pokrenuta krivična prijava zbog antisemitskih izjava" – kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

"Ona ne smatra da je rekla bilo šta zbog čega bi trebala da bude krivično gonjena. No, kako ništa ne želi da prepusti slučaju, angažovala je jednog od najboljih advokata Gorana Petronijevića, koji u Hagu brani Radovana Karadžića. Sigurna je da je pravda na njenoj strani. Što se tiče izjava njene bivše svekrve i Bokija 13, ona planira da ih tuži i sve laži koje su izrekli naplati na sudu" - zaključuje izvor.

Maja je potvrdila celokupnu priču izvora i dodala: "Tačno je sve što ste naveli. Rešena sam da svoju muku dobro naplatim i iskoristiću sva sredstva koja su mi na raspolaganju. Verujem u Boga i pravdu". 

Viber

Izvor: Svet Plus


>