Ostalo

Sme�no

Carlos Alcaraz emotivno slomljen posle poraza od Djokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu!

Carlos Alcaraz teško je podneo poraz od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu, izražavajući svoje emocije i razočaranje posle meča.

Carlos Alcaraz emotivno slomljen posle poraza od Djokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu! Foto: Printscreen Youtube



Carlos Alcaraz  teško je podneo poraz od Novaka Đokovića u finalu Olimpijskih igara u Parizu. Nakon Novakovog trijumfa u dva seta, seo je na klupu, stavio laktove na kolena i sakrio lice u šake, pokušavajući da sabere emocije.

Dok je Novak Đoković u suzama proslavljao jedan od najvećih uspeha u karijeri, Alcaraz je bio vidno razočaran. Njegovo razočaranje bilo je očigledno i kada je pokušao da da izjavu za Eurosport. Stao je pored Aleksa Koreče i nije mogao da izgovori ništa. Pogledajte!

"Hvala vam, znate... Izvinite", rekao je Alcaraz.

"Polako, ne žuri, uzmi koliko god vremena ti je potrebno. Pritisak, emocije, sve je izbacio iz sebe, dao je sve od sebe. Gledali smo spektakularan meč", rekao je Koreča, a zatim je Alcaraz nastavio.

"Komplikovano je, borili smo se do kraja, dva taj-brejka, tri sata. Kada igrate protiv Đokovića, nikada nije lako, on uvek ima taj visok nivo tenisa. U najtežim momentima igrao je bolje, napravio je prednost. Zaslužio je ovo. Mene boli zbog načina na koji sam izgubio, ali glavu držim podignutom."

"Hvala vam...".


Emotivnu reakciju Carlosa Alcaraza pogledajte OVDE.
 

Milica Todorović emotivno reagovala na Djokovićevu pobedu na Olimpijadi!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>