Region

Svet

Mirjana Karanović je ovako govorila o ljubavi sa 20 godina mlađim partnerom!

Mirjana Karanović o privatnom životu nikada ne govori puno, ali je jednom prilikom otkrila da je najveću ljubav osećala prema kolegi koji je 20 godina bio mlađi od nje.

Mirjana Karanović je ovako govorila o  ljubavi sa 20 godina mlađim partnerom! Foto: YouTube printscreen/Tampon zona



Popularna glumica kaže da je on bio jedan od najboljih partnera koje je ikada imala.

- Za glumicu je neophodno da ima partnera na koga može da se osloni i da bude potpuno sigurna da će je podržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo pa nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - rekla je tada Mirjana Karanović u intervjuu za "Gloriju".


Foto: Instagram  printscreen/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović govorila je i o predstavi u kojoj je ljubav postala stvarnost.

- Radi se o vođenju ljubavi na pozornici. Na bini je zemlja, mi bez odeće i nemamo nikakvu zaštitu od prljavštine, a sled događaja prouzrokuje naša velika strast. U tako napornoj postavci, za glumicu je neophodno da ima partnera na koga se može osloniti, i biti potpuno sigurna da će je pridržati kad treba, a da pri tom ne razmišlja o tome da su bez garderobe. Sve je to Ermin izneo tako da nisam imala nikakvih problema, tako je zadobio moje poverenje. On je jedan od najboljih partnera koje sam ikada imala - bez zadrške je rekla tada Mirjana Karanović za domaće medije.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>