Style

Ljubav

Dijeta Jelene Gavrilović: Glumica je izbacila ove tri namirnice i smršala ŠEST kilograma!

Poznata glumica Jelena Gavrlivić nedavno je iznenadila svoje obožavaoce transformacijom koju je postigla pomoću posebne dijete.

Dijeta Jelene Gavrilović: Glumica je izbacila ove tri namirnice i smršala ŠEST kilograma! Foto: Instagram printscreen/jelenagavrilovic



Sa šest kilograma manje, Jelena se ponosno vratila na scenu sa novim samopouzdanjem i svežim izgledom.

Kako je istakla u nedavnom intervjuu, njen uspeh nije rezultat brze i rigorozne dijete, već pažljivo planiranog režima ishrane i fizičke aktivnosti. 

Dijeta koju je pratila uključuje balansirane obroke bogate hranljivim materijama, a istovremeno je eliminisala visokokalorične grickalice i brzu hranu.


Foto: Instagram printscreen/jelenagavrilovic 

Jelena se fokusirala na unos svežeg voća, povrća, integralnih žitarica i nemasnih proteina, dok je smanjila unos šećera i zasićenih masti.

Pored promene u ishrani, Jelena je takođe uključila redovno vežbanje u svoj dnevni raspored. Ova kombinacija zdravih navika pomogla je ne samo da postigne željeni gubitak težine, već i da poboljša svoje opšte zdravlje i energiju.

Glumica je naglasila kako je ključno pronaći ravnotežu između uživanja u hrani i održavanja zdravih navika. Njena motivacija za mršavljenje nije bila samo estetska, već i želja za boljim zdravljem i boljim performansama na sceni.

"Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma" – rekla je Jelena za domaće medije i dodaje:

"Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem „džank dan“, kada jedem sve što poželim“- svojevremeno je ispričala glumica za magazin „Hello“.

Jelena Gavrlivić je svojim primerom pokazala da uz pravu motivaciju i doslednost, postizanje ciljeva u vezi sa zdravljem i kondicijom nije nedostižno. Njen uspeh služi kao inspiracija mnogima koji teže da unaprede svoj životni stil i postignu bolje rezultate.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>