Region

Svet

​Bojana Tomović žestoko udario na Sašu Popovića: To je jedna ljiga i zlo!

Tokom nedavnog gostovanja, Bojan Tomović je otvoreno pričao o svom odnosu sa Sašom Popovićem i zabrani koja mu je uvedena u Grandu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

​Bojana Tomović žestoko udario na Sašu Popovića: To je jedna ljiga i zlo! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



Tomović je iskoristio priliku da podeli svoju stranu priče i osvetli detalje koji su do sada bili nepoznati. On je opisao kako je nekada bio u odličnim odnosima sa Popovićem, koji je bio ključna figura u njegovoj karijeri. Međutim, situacija se vremenom promenila, a njihovo prijateljstvo je zahladnelo.

"Fukara, ljiga i jedno zlo. Jedan monopolista koji je mene zabranio 2013. godine zbog nekog sukoba zbog autorskih prava, a posle su menadžeri Granda napravili toliki monopol to sve moje kolege znaju, većinom nemaju m**a” - rekao je Tomović u emisiji "Pretres" i dodao: 

“Vidim Elma Sinanović ga je tužila i neka je”.

"Menadžeri Granda su napravili toliki monopol da za Srbiju, Bosnu, Crnu Goru, Hrvatsku, ti pozoveš vlasnika kluba i ponudiš me, hoćete li Bojana Tomovića", kaže pevač i dodaje: 


Foto: Instagram printscreen/bojantomovic

"Ne, kaže, izvinite imamo ugovor, radimo samo Zvezde Granda. Znaš li ti koliko je pevača ostalo bez kore hleba radi njega"
- kazao je na Hype televiziji. 

Borba sa bipolarnim poremećajem

"Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u stanju koje ja imam. Odmalena sam u bolnicama, na terapijama i nema promene kad je lečenje u pitanju. Moje stanje je takvo da ide od najgore depresije i crnila do najveće euforije. Kad uzimam lekove, ponašam se kao biljka, a kad ih ne uzimam, stanje je još gore. U suštini, terapiju ne smem da preskačem, ali se i to dešavalo, radio sam to na svoju ruku" - rekao je jednom prilikom Bojan.

- Bilo je dana kad sam samo ležao u krevetu i razmišljao o tome da bi najbolje bilo da se ne probudim. Eto do koje mere idu te crne misli. Ne može to da zamisli zdrava osoba. Depresija je nešto na šta se čovek nikada ne navikne. Nema šta nisam probao, a evo sada sam otišao na privatnu kliniku da vidim kakva će situacija tu da bude. Plaća se, naravno, imao sam neki štek koji sam dao za to i iznosi nekoliko hiljada evra. Znam za mnoge pevače koji su tu dolazili, ali o tome ćute. Naravno, ne bih da drukam bilo koga, ipak je to privatna stvar.   - zaključio je Bojan Tomović.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>