Ostalo

Sme�no

Novak Djoković do finala Olimpijskih igara: Gagi Jovanović snimio humorističan video podrške!

Novak Đoković, najuspešniji srpski teniser i jedan od najvećih sportista svih vremena, stigao je do finala Olimpijskih igara u Parizu, izazvavši oduševljenje širom Srbije, ali i sveta. Glumac Dragan Gagi Jovanović snimio je humorističan video podrške, koji je postao viralan.

Novak Djoković do finala Olimpijskih igara: Gagi Jovanović snimio humorističan video podrške! Foto: Printscreen Youtube/Sport Klub



Đoković je stigao do finala Olimpijskih igara u Parizu, izazvavši oduševljenje širom sveta. Pogledajte humorističan video podrške koji su snimili glumac Dragan Gagi Jovanović i njegova porodica.

Brojne javne ličnosti pružile su podršku Novaku, uključujući poznatog glumca Dragana Gagija Jovanovića, koji je zajedno sa porodicom snimio humorističan video. Uz pomoć prijatelja, oni su na originalan i zabavan način izrazili podršku našem teniskom asu pred finalni meč protiv Alcaraza. Video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a mnogi su pohvalili njihovu kreativnost i iskrenu podršku.


Instagram objava Gagija Jovanovica podrska Noletu



Nakon što je video privukao veliku pažnju, Novak Đoković je reagovao putem Instagrama. Podelio je snimak i zahvalio se svima koji su ga podržali.

Hvala - napisao je Nole, dodavši nekoliko emodžija koji se smeju, što možete videti OVDE.

Možda vas interesuje:
Draža si mi udata i nesrećna! - Šokantna prepiska Jovane Pajić otkriva njena osećanja u braku sa Saletom Tropikom!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>