Elita 7

Parovi

Transformacija Aneli Ahmić: Anksioznost je postala još veća!

Aneli Ahmić nakon rijalitija Elita provodi vreme sa svojom ćerkom i kaže da anksioznost nije nestala, da je zapravo postala još veća. Ipak objavila je fotografiju koja je mnoge iznenadila jer smatraju da je neprepoznatljiva. Pogledajte njenu transformaciju.

Transformacija Aneli Ahmić: Anksioznost je postala još veća! Foto: Printscreen Youtube/Trend Daily



Aneli Ahmić je nedavno odlučila da transformiše svoj izgled, što je izazvalo veliku pažnju na društvenim mrežama. Putem Instagrama, objavila je fotografiju na kojoj je vidljivo da je promenila svoje sočiva u plavoj boji, posvetlila kosu i izmenila frizuru, što je mnoge ostavilo bez reči. Komentari su se nizali, a mnogi su primetili da je Aneli skoro neprepoznatljiva.

Pored promene u izgledu, spekulisalo se i o eventualnim korekcijama jagodica, brade i vilice, što je dodatno podstaklo raspravu da je možda posetila estetsku kliniku.



Transformacija Aneli Ahmić



Nakon završetka učešća u rijalitiju, Aneli Ahmić provodi većinu vremena sa svojom ćerkom i porodicom. Nedavno je održala live sesiju na društvenoj mreži Titkok, gde je odgovarala na pitanja svojih pratilaca. Jedno od pitanja se odnosilo na njenu anksioznost zbog stresa koji je doživela.

Aneli je otvoreno priznala da se njeno stanje anksioznosti nije poboljšalo, već naprotiv, da se još više pogoršalo. Iskreno je podelila da trenutno izbegava društvo i da provodi vreme samo sa svojom porodicom, posebno sa svojom ćerkom Norom.


Možda vas interesuje:
Rada Manojlović priznaje: Lagala sam! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>