Region

Svet

Bog uzima sve sebi što je najbolje: Dragan Stojković Bosanac njegovu smrt nikada nije preboleo

Dragan Stojković Bosanac, jedan je od naših najboljih kompozitora. Radio je sa mnogim pevačima, a sa pojedinima je postao i blizak prijatelj.

Bog uzima sve sebi što je najbolje: Dragan Stojković Bosanac njegovu smrt nikada nije preboleo Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Popularni kompozitor veoma je bio blizak sa Šabanom Šaulićem, koji je 2019. godine tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

–Ja ga svako malo spomenem. I sada dok o njemu pričam knedla mi stoji u grlu. Iskreno mi je žao što nisam bio na njegovoj sahrani, jer sam imao srčanih problema, bio sam u Konjicu, pao sam u nesvest. Na žalost, tek kada izgubiš nekog svog, a ja mogu da kažem nekog svog, tek tada shvatiš koliko je vredeo. Ni nakon njegove smrti, njemu ne može niko priči ni na kilometar, ni na metar, kada je u pitanju pevanje i glas, ali kao čovek. Bog uzima sve sebi što je najbolje, nije nam dao da mi obični smrtnici i dalje uživamo u njegovom glasu - rekao je Bosanac nedavno i otkrio koliko mu Šaban nedostaje:


Foto: Instagram printscreen

–Moram priznati, da otkad mi je otišao Šaban Šaulić, pokoj mu duši, a to je generacija bliska mojim godinama, jednostavno mi nešto nedostaje. U suštini mi nedostaje, volim da gledam svu tu decu, volim da ih kritikujem, hvalim, a zašto ih volim kritikovati, zbog toga što sam i sam dosta kritika pretrpeo u životu kao svirač. Onaj ko je pametan, shvatiće šta hoću da kažem. Od svake kritike, a posebno one dobre dosta se nauči, a koga niko ne kritikuje, taj ništa i ne vredi
– zaključio je kompozitor za Grand. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>