Svet

Region

Najveća zvezda filma The Lord of the Rings najavila povratak!

Treća zvezda  "The Lord of the Rings" već je izrazila interesovanje da se vrati u predstojećem filmu o Golumu. Možemo li očekivati veliko okupljanje u 2026. godini na bioskopskom platnu?

Najveća zvezda filma The Lord of the Rings najavila povratak! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Trenutno su u pripremi dva nova filma "The Lord of the Rings ". O jednom projektu se još ništa ne zna, dok drugi film već ima naslov "Riddles in the Dark". 

Kao što ime govori, film će se vrteti oko Gollum. Andy Serkis, koji je postao Golum u trilogiji Petera Jacksona zahvaljujući tehnologiji hvatanja pokreta, ne samo da će ponovo preuzeti ulogu, već će i režirati film.

Peter Jackson će biti producent, a njegova supruga Fran Walsh će zajedno sa Philippa Boyens napisati scenario. Duo je takođe poznat po scenarijima za The Lord of the Rings" i "The Hobbit". Nije ni čudo što su fanovi toliko uzbuđeni i žude za bioskopskim izdanjem filma "Riddles in the Dark".

Ali nisu samo fanovi uzbuđeni, dve originalne zvezde, Vigo Mortensen i Ijan Mekelen, već su potvrdili da bi bili spremni da ponovo uđu u svoje stare uloge Aragorna i Gandlafa za predstojeći film. Sada se Frodoov glumac Elijah Vud takođe javio i objasnio da će odmah biti tamo ako bude pozvan.

Sam Peter Jackson je sugerisao da je sasvim moguće ponovo videti poznate likove kao što su Frodo, Aragorn i Gandalf u "Lovu na Goluma". Naglasio je da će se blisko držati Tolkinovog dela, što eksplicitno dozvoljava dalja pojavljivanja ovih likova. Koje će se zvezde zaista vratiti, verovatno će se čuvati u tajnosti što je duže moguće.

Ali fanovi ipak moraju da budu strpljivi neko vreme. "Riddles in the Dark" bi trebalo da bude objavljen 2026. godine. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>