Region

Svet

Rada Manojlović: Emotivno ispunjena i spremna za svadbu!

Rada Manojlović priznala je da je emotivno ispunjena i otkrila planove za svadbu, budući album i karijeru. Pevačica je otvoreno govorila o svojim emocijama i vrednosti koju donosi svojoj publici.

Rada Manojlović: Emotivno ispunjena i spremna za svadbu! Foto: Printscreen Youtube/Blic



Manojlovićeva otkriva planove za svadbu, novi album i karijeru. Saznajte više o emotivno ispunjenoj pevačici i njenim budućim projektima.

Prava svadba će se desiti, samo to dogovorite sa mojom sestrom da se uklopi između nastupa. Kada izađe album, mislim da je red da napravim koncert, dobijem dete, i onda odem da se odmorim kao Milan Stanković, da me niko ne dira i ne budi - rekla je Rada sa osmehom.

Dodala je da joj prijaju muški pogledi jer je to nešto za šta se borila čitav život. - Volim da budem poznata, zapravo sam i htela da se bavim ovim poslom kako bih bila poznata.

Možda vas interesuje:
Rada Manojlović priznaje: Lagala sam! (VIDEO)


pevacica Rada Manojlovic o ljubavnom zivotu
Foto: Printscreen Youtube/Blic


 

"Znam koliko vredim"


Rada Manojlović se osvrnula i na aktuelnu temu o visokim cenama nastupa pevača, te se mnogi vlasnici lokala žale na slabiju posećenost u odnosu na ranije godine.

Da sam htela nešto da kažem na tu temu, oglasila bih se na Tviteru. Mene ništa ne ugrožava, sve je kako treba da bude. Ne mogu da kažem da nema nekorektnih ponuda od strane vlasnika lokala, ima ih. Ali sve će doći na svoje mesto, zato i treba da im uzmu sve. Znam koliko vredim i znam da vredim više od cifre za koju radim, ali ne mogu se time voditi, jer će sve to doći na svoje. Stara sam čekalica, doći će taj moj novi album, avgust je moj. Za pevača kao što sam ja nema zime. Moje je samo da pevam - zaključila je Rada.


Možda vas interesuje:
Ceca Ražnatović doživela nesvakidašnje iznenađenje kada je prolaznica gađala njenu kuću na Dedinju!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>