Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024.: Angelina Topić doživela pravu dramu! Uplašena i u bolovima izborila finale - Čula sam da je nešto puklo! (VIDEO)

Srpska atletičarka Angelina Topić doživela je pravu dramu pred svoj nastup na OOlimpijksim igrama 2024. u Parizu, ali je uprkos svemu uspela da se plasira u finale skoka uvis. 

Olimpijske igre 2024.: Angelina Topić doživela pravu dramu! Uplašena i u bolovima izborila finale - Čula sam da je nešto puklo! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/RTS



Naime, pred same kvalifikacije, tokom zagrevanja  Angelina je pretrpela ozbiljne komplikacije koje su mogle da ugroze njen nastup.

Tokom zagrevanja na Olimpijskim igrama u Parizu, nije mogla da odluči da li da skoči, a kada je konačno pokušala, povredila je zglob nakon što je nagazila na strunjaču. 



Scena je bila dramatična - uplašena i u bolovima, Angelina je morala da primi medicinsku pomoć, a povređeni zglob je bio ozbiljno zavijen.

I pored bolova i nedoumice, mlada atletičarka nije odustala. 

"Nisam verovala da je moguće doći do finala. Čula sam samo da je nešto puklo...", kratko je komentarisala Angelina nakon što je uspešno obavila kvalifikacije.

Svojom izvanrednom hrabrošću i upornošću, Angelina je pokazala izuzetnu mentalnu snagu i odlučnost, što je omogućilo da se izbori za mesto u finalu.

Iako su njene šanse u tom trenutku bile sumnjive, za dva dana ćemo je gledati kako se bori za medalju na najvažnijoj atletskoj sceni.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>