Region

Svet

Region

Snima se film ZVEČARKE sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi - Šta to znači za seriju Državni službenik?

Početkom jula, režiser Nikola Ljuca započeo je rad na svom najnovijem filmskom projektu, u kojem glavne uloge tumače Milan Marić, Slaven Došlo i Miloš Timotijević.

Snima se film ZVEČARKE sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi - Šta to znači za seriju Državni službenik? Foto: YouTube printscreen/Supernova



Ovaj film, koji je dobio podršku Filmskog centra Srbije u okviru konkursa za sufinansiranje domaćih dugometražnih igranih filmova, intrigira obožavaoce zbog svog jedinstvenog scenarija i značajnog glumačkog sastava.

Scenaristi Nikola Bošković, Staša Bajac i Nikola Ljuca donose priču o dvoje bivših ljubavnika koji se sada nalaze na suprotnim stranama – ona se bavi biznisom, dok on ulazi u svet politike.


Foto: Instagram printscreeen/eugensmesni

Ovaj filmski projekat je podržan i od strane međunarodnih koproducenata: Aleša Pavlina iz Slovenije (Perfo Production), Damira Teresaka iz Hrvatske (Maxima Film), Ade Solomon iz Rumunije (Carla Fotea Micro Film) i Bojane Radulović iz Crne Gore (Code Blue).

"Film je zamišljen kao aktuelan, ali nikad ne treba da citira stvarnost, već da je secira. Sve je u stanju haosa i nesigurnosti, i moji likovi, bez obzira na socijalni status, konstantno pokušavaju da dođu na sigurno tlo, ali uglavnom ne uspevaju. I svi baš puno lažu. U prostorima ovog filma gubitnici su oni koji se ne ponašaju kao ološ. To ne zavisi od finansija, moći ili pozicije u društvu. Ovo naše novo doba zahteva novo telo i nove emocije. Pitanje je ko to može da izdrži i kako čovek da reaguje kada shvati da je sloboda kao i sve drugo relativna. I da parafraziram Margaret Atvud – pacov u lavirintu je slobodan da se kreće kako god želi, dokle god ostaje unutar tog lavirinta" - rekao je u izjavi za Danas režiser Ljuca.

S obzirom na to da je Milan Marić u središtu ove filmske produkcije, postavlja se pitanje da li će njegovo angažovanje na ovom projektu uticati na njegovu ulogu u seriji „Državni službenik“.

Nova sezona ove popularne srpske serije, koja je prethodno najavila značajne promene u glumačkoj postavi, možda će morati da se prilagodi zbog Marićevog novih obaveza.

Dok se film snima, pažnja će biti usmerena na to kako će se Marićev angažman u ovom projektu odraziti na njegovu karijeru i kako će serija „Državni službenik“ odgovoriti na promene koje donosi nova sezona.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Filmtv.rs

Povezane vesti:


>