Ostalo

Sme�no

Osvojio EURO 2024. sa Španijom, devojka ga prevarila javno, a sada je Lamine Yamal u centru SKANDALA! (VIDEO)

Drama oko Laminea Yamala postaje sve intenzivnija, nakon što ga je devojka javno prevarila. 

Osvojio EURO 2024. sa Španijom, devojka ga prevarila javno, a sada je Lamine Yamal u centru SKANDALA! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Optus Sport



Posle osvajanja EURO 2024, jedna od najlepših scena je bila kada je najboljem fudbaleru Evrope, Lamineu Yamalu prišla devojka, gde su zabeleženi neverovatni kadrovi.

Nedugo nakom ovih predivnih scena, pojvio se snimak prevare Yamalove devojke, koja je sedela u krilu drugom muškarcem ne znajući da snimak ide live, dok je njen tadašnji dečko bio sa društvom na odmoru. Iako je pokušala da sakrije, video je postao viralan, video možete pogledati ovde.


Foto: TIk Tok printscreen/

Ipak, sada se mladi fudbaler našao u centru skandala zbog snimaka koji su postali viralni.

Nakon što je na društvenim mrežama objavio video snimke kako radi zgibove u teretani dan nakon navodnog skandala, situacija se dodatno zakomplikovala.

Verovatno, kako bi se osvetio devojci za javnu prevaru, Yamal je viđen na snimcima kako grli žene, – prvo u crnom bikiniju, a zatim u žutom. Ove scene podsećaju na stil Neymara, poznatog po sličnim postupcima.

Nako snimaka Yamala sa nepoznatim ženama, Alex Padella,  uklonila je oznaku "Udata sam" sa svog TikTok profila i obrisala Instagram nalog koji je imao više od 500.000 pratilaca.

Njen novi Instagram profil prati samo 34 osobe, među kojima nema Yamala.

Alex je nastavila da provocira sada već bivšeg dečka, nakon što je objavila snimak u kome nosi šorts španskog nacionalnog tima uz pesmu čiji tekst se prevodi kao "zapamti koliko je ovo telo savršeno."

Video pogledajte ovde.

Pitanje koje se postavlja je: Hoće li ovaj skandal i drama dodatno motivisati Laminea i pretvoriti ga u još većeg fudbalskog asa, ili će ga omesti i odvesti na put samouništenja?

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>