Region

Svet

Rada Manojlović priznaje: Lagala sam! (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović priznaje da je lagala i da se jeste čula sa Milanom Stankovićem. Pored toga ona se kaje što je mnogo iznosila stvari iz svog privatnog života, odnosno o svojim ljubavnim vezama.

Rada Manojlović priznaje: Lagala sam! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype TV





Radu su prvo pitali o stajlingu:

"Bukvalno šta god da obučem kritikuju me, a nekad to budu i skupe stvari. Da me interesuje ja bih to za sve ove godine promenila. Dok sam ja u svom telu, ja o tome odlučujem."

Rada Manojlović je progovorila i o frizuri, odnossno o tome da je jednom tražila promenu od frizerke, a onda se na nju ljutila.

"Volim da mlatim glavom i kosom, ja nemam nikada i nigde razdeljak. Ne može se uhvatiti vetar." - priča Rada pa priznaje da i njenju sestru nervira to što stalno dodiruje kosu.


Pevačica kaže da je iskrenost skupo koštala u životu ali da ne može da se promeni. Rada se kaje što je mnogo iznosila stvari iz svog privatnog života, odnosno o svojim ljubavnim vezama.



Rada Manojlović priznaje: Lagala sam
Foto: Printscreen Youtube/Hype TV


Priču o novcu koji je iskeširala za Milana Stankovića, pevačica nije želela da komentariše, jer kako kaže "ćuti već deset godina", a onda je priznala da je "malo lagala" oko toga da li se čula sa Milanom:

"Ima on neke svoje momente kada je negde i ne može da ga uhvati... Naravno da čujemo oko ključnih stvari, oko albuma, on je tak koji me uvek iskreno posavetuje, ima favorite svoje..."


Šta je Rada ispričala o nastupima u Crnoj Gori, albumu i poslovnim planovima poslušajte u nastavku, kao i šta je rekla o Desingerici:


Možda vas interesuje: 
Rada Manojlović: Za mene je mrtav - iskrena ispovest o bivšoj ljubavi!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>