Region

Svet

Mladen Vojičić Tifa o iskustvima sa lakim drogama: Uživao sam, nikada se nisam kajao!

Mladen Vojičić Tifa, jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije, otvoreno je govorio o svojim iskustvima sa lakim drogama. U emisiji "Balkan info", Tifa je podelio svoja sećanja na period kada je koristio drogu, šokirajući mnoge svojim stavom.

Mladen Vojičić Tifa o iskustvima sa lakim drogama: Uživao sam, nikada se nisam kajao! Foto: Printscreen Youtube/Balkan Info




Tifa, jedan od najpoznatijih rokera sa prostora bivše Jugoslavije, otvoreno je govorio o svojim iskustvima sa lakim drogama. U emisiji "Balkan info", Tifa je podelio svoja sećanja na period kada je koristio drogu, šokirajući mnoge svojim stavom.

Ranije sam pio da se osećam dobro. Uzimao sam drogu iz istog razloga. Kakav pakao? To je samo za budale. Mešao sam sve i svašta i uživao u tome - izjavio je Tifa, govoreći kao da se ponosi time, umesto da podiže svest o opasnostima upotrebe opijata među mladima, što možete čuti OVDE.


Mladen Vojičić Tifa, poznati roker, govori o svojim iskustvima sa lakim drogama
Foto: Printscreen Youtube/Balkan Info​


 

Tifa je ranije izjavljivao da vodi život srcem, a ne mozgom


Nikada se ne kajem nijednog svog postupka. Znam da je život samo jedan. Za mene je ključno da sve radim od srca. Čim počneš da koristiš mozak, počinješ da kalkulišeš, a ja sve radim spontano i refleksno - rekao je on.

Možda vas interesuje:
Najava koncerta Željka Bebeka u Hrvatskoj, povodom proslave vojne akcije "Oluja", izazvala je lavinu kritika i nezadovoljstva u Srbiji. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>