Region

Svet

Željko Bebek izazvao gnev javnosti zbog koncerta u Hrvatskoj, traži se zabrana ulaska u Srbiju!

Najava koncerta Željka Bebeka u Hrvatskoj, povodom proslave vojne akcije "Oluja", izazvala je lavinu kritika i nezadovoljstva u Srbiji. Građani zahtevaju zabranu njegovog ulaska u zemlju, dok se rasprava zahuktava uoči njegovog zakazanog koncerta u Beogradu.

Željko Bebek izazvao gnev javnosti zbog koncerta u Hrvatskoj, traži se zabrana ulaska u Srbiju! Foto: Printscreen Youtube/Blic




Nakon što je najavljeno da će Željko Bebek održati koncert 4. avgusta u administrativnom središtu Ličko-senjske županije, povodom proslave vojne akcije hrvatske vojske "Oluja", javnost je izrazila nezadovoljstvo.

Mnogi su kritikovali Bebeka, a korisnici društvenih mreža zahtevaju da mu se zabrani ulazak u Srbiju. Posebnu buru izazvala je činjenica da je Bebek zakazao koncert u Beogradu za novembar ove godine.

"Država treba da mu zabrani koncert u Beogradu ako zaista bude pevao tamo", "Može da peva gde hoće, ali da mu se zabrani ulazak u Srbiju!", "Šta je pevala Jadranka Barjaktarović, Severina...Jel dozvoljen ulazak u Srbiju? Jala i Buba...?", "Samo peticija za zabranu ulaska", "Je*ao bi se za dinar", "Otpad", "Klošar i luzer", bili su neki od brojnih komentara.


Reakcije javnosti na koncert

 

Bebek: "Ako uplate, radiš"


Bebek je izjavio da do dogovora još nije došlo i dodao da bi za odgovarajući honorar pristao da peva.

"Pa, ja ne znam još uvek. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još uvek na odmoru," rekao je pevač. Na pitanje da li će pevati ako ga pozovu, odgovorio je: "Pa, ne verujem."

Kada su ga pitali da li je promenio mišljenje ili taj nastup nije bio u planu, Bebek nije dao konkretan odgovor.

"Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji ako uplate radiš, ako ne ništa, onda je to 'Kad na vrbi rodi grožđe'. Za sada ne znam ništa. Nije posao sklopljen, pa videćemo," zaključio je pevač.

Možda vas interesuje:
Tifa je podelio svoja sećanja na period kada je koristio drogu, šokirajući mnoge svojim stavom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>