Svet

Region

Scary Movie 6: Ovo su uslovi glavne glumice za povratak!

Već neko vreme je poznato da je „Scary Movie 6” u pripremi. Sada je glumica iz prva četiri filma govorila o tome šta bi bilo potrebno da se ona vrati u igru.

Scary Movie 6: Ovo su uslovi glavne glumice za povratak! Foto: YouTube printscreen/Whodoneitbetter



Glumica Ana Faris, koja je igrala lik Sindi Kembel u prva četiri filma „Scary Movie”, mogla bi da se vrati i u šestom nastavku. 

U intervjuu za „The People”, Faris je otkrila svoje uslove. Pre svega, potrebna joj je odgovarajuća plata da bi ponovo bila na brodu. Takođe bi volela da vidi svoju bivšu koleginicu Reginu Hall. Hall je igrala Sindinu najbolju prijateljicu Brendu u ranijim filmovima. Faris je naglasila da veoma ceni rad sa Hall i da njen povratak zavisi od Hallowog učešća.

Još nije poznato da li bi uopšte bilo moguće da se likovi iz prva četiri filma ponovo pojave. Studio Paramount je do sada otkrio malo informacija, ali se veruje da će predstojeći film biti reboot. Tada bi bilo teško ponovo angažovati poznate zvezde. Verovatno žele da podmlade glumačku ekipu i prikažu novu generaciju tinejdžera koji moraju da se nose sa ubicama najpopularnije horor serije. Naravno, koji filmovi će biti parodirani još uvek nije poznato. Ipak, hitovi na blagajnama poslednjih godina, kao što su "It", "Talk to Me" i "The Nun", verovatno će biti obuhvaćeni.

Konačan datum početka ponovnog pokretanja „Scary Movie” još nije objavljen, ali je planirano da snimanje počne ove jeseni. Ako uzmemo u obzir da horor filmovi obično zahtevaju malo digitalne postprodukcije, a komedije često ne traju toliko dugo, moguće je da će film biti završen u roku od godinu dana.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>