Ostalo

Sme�no

Zašto Zlatan Ibrahimović ima samo jednu sliku u kući? Odgovor će vas iznenaditi

Zlatan Ibrahimović, jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih fudbalera na svetu, potvrdio je zanimljivu glasinu koja kruži već neko vreme. 

Zašto Zlatan Ibrahimović ima samo jednu sliku u kući? Odgovor će vas iznenaditi Foto: YouTube printscreen/ABC News



Naime, kako se spekuliše u njegovom domu ne postoje njegove fotografije na zidovima, osim jedne – slike njegovih stopala.

"Da, nemam svoje slike na zidovima, ali to je moja ideja," rekao je Ibrahimović. "Jer u porodici moramo da pamtimo odakle sva hrana dolazi – od mojih stopala. To je podsetnik za sve njih da svaki put kada uđu u moju teretanu, vide ta stopala." - rekao jedan od najboljih fudbalera sveta.


Foto: Instagram printscreen/zlatanibrahimovic

Zlatan je poznat po svojoj duhovitosti i specifičnom pogledu na život, pa ne čudi da je baš on osmislio ovakav način da obeleži svoju kuću. Njegova stopala, koja su ga proslavila širom sveta, imaju posebno mesto u domu kao simbol napornog rada, truda i uspeha.

Ova slika služi kao stalni podsetnik njegovoj porodici koliko je važno ceniti rad i posvećenost koji stoje iza svakog postignuća. Ibrahimovićev način da iskaže zahvalnost i podseti sve na vrednost njegovog truda još jednom potvrđuje koliko je poseban i jedinstven u svemu što radi.

Dok mnogi sportisti biraju da ukrase svoje domove brojnim trofejima i fotografijama sa utakmica, Zlatan je odabrao jednostavan, ali snažan simbol – svoja stopala. Ovaj gest savršeno oslikava njegovu filozofiju i pristup životu, uvek sa dozom humora i autentičnosti.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>