Zadruga

Parovi

Bivša učesnica Zadruge pokušala sebi da oduzme život: U tom momentu želiš samo da je kraj!

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Jelena Krunić, otvoreno je govorila o suicidu i načinu na koji je želela sebi da prekrati muke.

Bivša učesnica Zadruge pokušala sebi da oduzme život: U tom momentu želiš samo da je kraj! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Jelena je u emisiji “Vatreno krštenje” na televiziji Hype, pričala o teškom periodu kroz koji je prolazila, ali i mislima koje su je mučile tih dana, 

“Tebi su u tim trenucima krivi svi, osim tebe. Sebičnost je nenormalna. Jednostavno, došla sam u fazu kada sam u potpunom mraku i ne vidim ništa”, rekla je Jelena i dodala: 


Foto: Instagram printscreen/jelenakrunic

“Htela sam da se ubijem da bih rešila muke sve ljude koji me vole, jer sam im mnogo bola nanela, donela im mnogo tuge. Htela sam da završim sa tim”, istakla je bivša učesnica Zadruge.

“U tom momentu ti ne razmišljaš ni o čemu. Želiš samo da je kraj. Sada je drugačije, imaš telefonske linije za sprečavanje samoubistva, ja sam dugo govorila o toj temi kada to nije postojalo. Sada možeš i treba da pozoveš broj”, rekla je Krunićeva.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>