Mesečni Horoskop

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine!

Saznajte kako će avgust uticati na vaš posao, ljubav, zdravlje i šta vam to lepo zvezde spremaju. Otkrijte tajanstvene puteve sudbine za avgust 2024. godine i pročitajte mesečni horoskop koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Mesečni horoskop za avgust 2024. godine! Foto: Pixabay





Ovan (21. mart - 19. april)

Avgust donosi priliku za nove početke, posebno u karijeri. Budite hrabri i preuzmite inicijativu jer će vaši životni potencijali biti na samom vrhuncu.

Ljubav
Ljubavni život će biti dinamičan, sa mogućnošću novih romantičnih susreta. Ako ste u vezi, očekujte strastvene trenutke, a ne bi bilo loše da sa partnerom otputujete negde makar na jedan dan.

Posao
Profesionalno, ovo je vreme za preuzimanje novih projekata. Vaša energija i entuzijazam će biti primećeni, a život će vam se ubrzati. Zato dajte sebi trenutke mira kako biste sredili misli i kako se ne bi izgubili u "neredu". Navikli ste da sve bude jasno i precizno pa i sigurno, a sada i nije baš tako.

Zdravlje
Obratite pažnju na fizičku aktivnost i ishranu. Održavanje balansa će biti ključno za vaše zdravlje. Fokus je i na rešavanju nekih porodičnih nesuglasica. Sve će se ponovo vratiti u normalu.



Bik (20. april - 20. maj)

Ovaj mesec je idealan za fokusiranje na finansije. Moguće su neočekivane prilike za dodatnu zaradu ali i neki sitni sukobi koji vas na kratko mogu poremetiti.


Ljubav
U ljubavi, stabilnost i sigurnost će biti ključni. Partnerstvo će se produbiti kroz iskrene razgovore, a vi morate sada ostati svesni onoga što pričate i činite. Nemojte ni pokušavati da jedno pričate, a drugo radite jer vas to može dovesti u problem.

Posao
Finansijski aspekti će biti u fokusu. Planirajte mudro i izbegavajte rizične investicije. Važno je da radite timski ako je to potrebno jer će to biti odlično i za vas i za posao. 

Zdravlje:
Zdravlje će biti stabilno, ali ne zaboravite na redovne preglede i brigu o sebi. Opuštanje je jako bitno, zato pronađitze vremena za to.



Blizanci (21. maj - 20. jun)

Komunikacija će biti u centru pažnje. Iskoristite svoje veštine da rešite nesporazume i unapredite odnose. vaša velika želja da se što prže napreduje može proizvesti greške, zato oprez.

Ljubav
Romantični odnosi će cvetati kroz otvorenu komunikaciju. Slobodni Blizanci mogu očekivati uzbudljive susrete. Podrđka bliskih ljudi, a posebno partnera mnogo će vam značiti.

Posao
Profesionalno, vaša sposobnost da se prilagodite će biti od velike koristi. Moguće su poslovne prilike koje zahtevaju putovanja. Neka ograničenja mogu da nerviraju ali sada nije vreme za nervozu.

Zdravlje:
Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite vreme za opuštanje i meditaciju i čuvajte se sitnih povreda prilikom nekog rada.


Rak (21. jun - 22. jul)

Porodični odnosi će biti u fokusu. Posvetite vreme voljenima i rešavanju porodičnih pitanja. Druge probleme ostavite po strani kako vam ne bi odvlačili pažnju od onoga što je bitno.

Ljubav
Ljubavni život će biti emotivan i intenzivan. Partnerstvo će se produbiti kroz zajedničke aktivnosti u avgustu i moćićete da se opustite uz neke sasvim obične, svakodnevne stvari.

Posao
Finansije će zahtevati pažljivo planiranje. Moguće su promene na poslu koje će doneti dugoročne benefite. Venera u Devici će vam pomoći da održite balans. Vaš način izražavanja može nekome privući pažnju.

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost. Možda vam neće baš biti do toga ali bar pokušajte sa nekim laganim vežbama.



Lav (23. jul - 22. avgust)

Ovo je vaš mesec! Sjajite i uživajte u pažnji. Profesionalni uspeh je na dohvat ruke. Ono što je važno je da se ne ističete - hvalite previše jer to može izazvati kontra efekat.

Ljubav
Ljubavni život će biti ispunjen strastvenim trenucima. Slobodni Lavovi mogu očekivati nove romantične prilike, a oni koji su zauzeti moraju da postave jasne ciljeve jer lako mogu da padnu pod uticaj osobe koja je jako uporna i koja im može napraviti veće probleme u vezi ili braku. Pazite šta i kome obećavate.

Posao
Profesionalno, vaša kreativnost će biti na vrhuncu. Iskoristite prilike za napredovanje ali i priliku da uradite nešto novo u svom domu. Sredinom meseca može doći do većih troškova. razmislite šta vam je prioritet.

Zdravlje
Obratite pažnju na balans između posla i privatnog života jer nema potrebe ni jedno da trpi. Redovno vežbanje će vam pomoći da ostanete u formi.



Devica (23. avgust - 22. septembar)

Vreme je da sagledate sebe i da radite na sebi. Zdravlje i lična dobrobit će biti prioritet u avgustu mesecu. Ovo je miran mesec za vas i doneće vam puno toga lepog.

Ljubav
U ljubavi, budite otvoreni za nove mogućnosti. Partnerstvo će se produbiti kroz iskrene razgovore, a takođe će jačati porodične veze, što je vama jako važno. Mnogo toga zavisi od vas i vašeg stava prema pređašnjim događajima.

Posao
Profesionalno, fokusirajte se na detalje i organizaciju. Vaša preciznost će biti cenjena, a sredina avgusta će biti ključna i to treba iskoristiti na najbolji mogući način. Kraj avgusta donosi nove projekte i nove mogućnosti. 

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali ne zaboravite na redovne preglede i brigu o sebi. U, šetajte, odmarajte i zdravo se hranite.dovoljavajte malo sebi



Horoskop za avgust leto plaža
Foto: Pixabay



Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Društveni život će biti bogat i ispunjen. Prijateljstva će doneti radost i podršku ali pažnju koju ste dobili od jedne bliske osobe treba i da održite. Ako ste bili iole lažni u tom odnosu, sada će se otkriti.

Ljubav
Ljubavni život će biti harmoničan kod većine ali biće i onih kojima će se život kada je ljubav u pitanju okrenuti naglavačke. Oprezno sa rečima, ne vršite pritisak ni na partnera, ni na bliske osobe. Neka svako sam donosi odluke, ne delite savete ako niste pitani.

Posao
Profesionalno, saradnja sa drugima će biti ključna. Moguće su nove poslovne prilike. Novac će se "topiti" ali će i dolaziti. Neki pripadnici znaka će imati veće troškove nego što su očekivali. 

Zdravlje
Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite vreme za opuštanje i meditaciju. neka dešavanja će uticati na vas ali jedino što možete da uradite je da se malo povučete iz situacije i ne mešate se previše.



Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)


Fokusirajte se na profesionalne ciljeve. Moguće su promene na poslu koje će doneti dugoročne benefite, a vama te promene u startu mogu izgledati "strašne" i videćete prepreke koje zapravo ne postoje realno.

Ljubav
Ljubavni život će biti strastven kod onih koji su na početku veze ali kako vreme prolazi, neki mogu shvatiti da je strast nestala i da ništa nije ostalo. Škorpije koje su u braku mogu biti emocionalno suzdržane z različitih razloga. 

Posao
Profesionalno, vaša odlučnost će biti ključna. Iskoristite prilike za napredovanje. Neki od pripadnika znaka će imati veću slobodu kada je trošenje u pitanju ali ipak je savet mesečnog horoskopa za avgust da u nekom trenutku stisnu kočnicu.

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost.



Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Putovanja i avanture će obeležiti ovaj mesec. Ipak iskoristite prilike za učenje i širenje vidika jer zabava koliko god bila privlačna ne može da bude smisao sada. Ostanite profesionalni kada je posao u pitanju.

Ljubav
Ljubavni život će biti ispunjen uzbuđenjem. Slobodni Strelčevi mogu očekivati nove romantične prilike ali i oni zauzeti mogu biti fokusirani na ljubav u smislu da traže nove prilike za zabavu. Intersovanje za suprotni pol biće izraženo, a sasvim slučajni susret može prerasti u veliku ljubav.

Posao
Profesionalno, vaša sposobnost da se prilagodite će biti od velike koristi, pa zato ne ispoljavajte nervozu bez potrebe.  Moguće su poslovne prilike koje zahtevaju putovanja, pa to nemojte propustiti.

Zdravlje
Obratite pažnju na mentalno zdravlje. Pronađite vreme za opuštanje i meditaciju. razmislite o prethodnim greškama i ispravite ih ukoliko je moguće jer će vam to olakšati život i poboljšati stanje uma.



Jarac (22. decembar - 19. januar)

Finansijska stabilnost će biti u fokusu. Planirajte mudro i izbegavajte rizične investicije. Sunce u Lavu povećava vašu energiju i tera vas da preuzmete inicijativu.

Ljubav
Ljubavni život će biti uglavnom stabilan. Ne ignorištite tuđe mišljenje jer to može dovesti do sukoba i razmirica koje vam uopšte nisu potrebni. odnosi mogu zahladneti i neće vam biti prijatno zbog toga.

Posao
Profesionalno, vaša odlučnost će biti ključna. Iskoristite prilike za napredovanje i ne dozvolite sebi da budete lenji. Ukoliko budete i imali neke neuspehe, potrudite se da iz njih učite.

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost jer će vam to pomoći da izbegnete lenjost.



Vodolija (20. januar - 18. februar)

Za Vodolije, avgust 2024. godine donosi fokus na porodične obaveze i stambena pitanja. Sunce u Lavu podstiče Vodolije da budu aktivnije, što može pozitivno uticati na njihov karijerni napredak. 

Ljubav
Ljubavni život će biti ispunjen uzbuđenjem kod većine slobodnih pripadnika znaka. Zauzeti i oni koji su u dužim vezama ili brakovima, trebalo bi da viđe povedu računa o emocijama svog partnera.

Posao
Profesionalno, inovativne ideje će doneti uspeh. Iskoristite prilike za napredovanje ali napravite balans između posla i privatnog, da ne biste trpeli ni vi, ni vaša porodica ali ni poslovne obaveze.

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost, kao i na pluća. Više šetajte i izbegavajte poroke.



Ribe (19. februar - 20. mart)

Avgust mesec donosi Ribama sreću u radu, poznanstva koja mogu biti korisna i prihode koje su plodovi truda i rada. Vaš šarm će vam omogućiti da uradite neke stvari koje ste niste ni nadali da možete.

Ljubav
Ljubavni život će biti emotivan i intenzivan ali čuvajte se lukavstva nekih ljudi koji vam se predstavljaju kao prijatelji, a svesni ste da to nisu. Neka vam partner bude sigurna luka, a ne ljudi koje usput upoznajete.

Posao
Profesionalno, vaša kreativnost će biti na vrhuncu. Iskoristite prilike za napredovanje jer vaša marljivost i promišljenost doneće dobre rezulatete. Prihvatite savet kolege koji ima korist od istog posla.

Zdravlje
Zdravlje će biti stabilno, ali idite na redovne preglede i brinite o sebi malo više nego do sada.

Dnevni horoskop možete pročitati OVDE.

 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>