Region

Svet

Saša Popović otkrio: Rada Manojlović platila dug Milana Stankovića od 50 hiljada evra, pevačica odmah reagovala!

Pevačica Rada Manojlović i Milan Stanković započeli su karijeru, ali i ljubavnu priču  u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Saša Popović otkrio: Rada Manojlović platila dug Milana Stankovića od 50 hiljada evra, pevačica odmah reagovala! Foto: YouTube printscreen/Instagram printscreen



Nakon skoro pet godina provedenih u vezi, odlučili su da svako krene svojim putem, ali su i nakon raskida ostali u odličnim odnosiima.

Rada često deli informacije o Milanu, koji je u jednom trenutku razmatrao mogućnost da se zamonaši.

Svima je poznato da je Milan 2010. godine odlučio da raskine saradnju sa Grand produkcijom. Saša Popović u jednom intervjuu je otkrio da razlog pravi nikada nije saznao, ali i da je penale raskida ugovora, platila tada Rada Manojlović.

"Jednog jutra je Milan zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: 'Direktore, ne želim više da budem u Grandu, hoću da raskinem ugovor'. Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je bio uporan. Objasnio sam mu da ugovor može da se raskine uz plaćanje penala, i on je pristao na to. Na svakih šest meseci uplaćivano je 10.000 evra, ali te uplate nije vršio Milan, već Rada Manojlović. Na kraju, ona je platila ukupno 50.000 evra za njega. Ni danas mi nije jasno zašto je to uradio. Nikad mi nije dao objašnjenje" - rekao je Popović za "Kurir".

Na ove tvrdnje, Rada Manojlović je kratko odgovorila:

"Saša Popović je ispričao to. Ja to ne bih komentarisala. Ako sam o tome ćutala još od 2010. ne bih ni sada ništa da kažem" - kratko je prokomentarisala pevačica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>