Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Nada Topčagić potpuni hit u prestonici Francuske!

Na Olimpijskim igrama 2024. u Parizu, naši basketaši su u prvom kolu ostvarili impresivnu pobedu rezultatom 22:14 protiv reprezentacije Amerike.

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Nada Topčagić potpuni hit u prestonici Francuske! Foto: Printscreen/RTS



Ovom pobedom jasno su stavili do znanja da su glavni favoriti za osvajanje zlatne medalje.

Pobeda koju su svi u Srbiji željno iščekivali na Olimpijadi dodatno je dobila na značaju kada se sa zvučnika, nakon završene utakmice, začula pesma Nade Topčagić "Jutro je".

Ova pesma, popularna među sportistima, često se može čuti tokom zagrevanja ili proslave pobeda naših sportista, što je i ovog puta dodatno podiglo atmosferu.

Naši basketaši su pokazali vrhunsku formu i timski duh, demonstrirajući zašto su među najboljima na svetu. Njihova dominacija nad jakom američkom reprezentacijom je dokaz ozbiljnosti i pripremljenosti sa kojom su došli na ovogodišnje Igre.,


Foto: Printscreen/RTS

Pobeda nad Amerikom nije samo sportski uspeh, već i izvor ponosa za celu Srbiju. Naši basketaši su pokazali kako se borbenošću i zajedništvom ostvaruju snovi, a njihova staza ka zlatnoj medalji tek počinje. Navijači širom zemlje s nestrpljenjem prate svaki njihov korak, nadajući se novim uspesima i slavlju na kraju olimpijskog puta.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>