Elita 7

Parovi

ELITA 7: Matora zabrinula sve novom fotografijom - Pokazala lice u modricama! (FOTO)

Učesnica rijalitija "Elita 7", Jovana Tomić Matora, izazvala je zabrinutost među svojim fanovima kada je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi njeno lice prekriveno modricama. 

ELITA 7: Matora zabrinula sve novom fotografijom - Pokazala lice u modricama! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Fotografija je izazvala mnoštvo reakcija, a njeni pratioci su odmah počeli da izražavaju svoju zabrinutost i podršku.

"Bezveze, udarac na treningu, na sparingu..." - napisala je Matora u opisu fotografije, objašnjavajući da su modrice rezultat nesretnog incidenta tokom treninga. Iako je pokušala da umiri fanove, poručujući da je sve u redu, mnogi su i dalje zabrinuti zbog njene povrede.


Foto; Instagram printscreen/marotra

Njeni fanovi su odmah  je zasuli porukama podrške i željama za brz oporavak. Mnogi su izrazili zabrinutost i upitali je da li je sigurna da je sve u redu. Pored fanova, i mnoge poznate ličnosti su se oglasile, nudeći joj podršku i ohrabrenje.

"Bezveze, udarac na treningu, na sparingu..." - napisala je Matora u opisu fotografije, objašnjavajući da su modrice rezultat nesretnog incidenta tokom treninga. 

Jovana je poznata po svom interesovanju za sport i fizičku aktivnost. Redovno trenira i učestvuje u različitim sportskim aktivnostima, pa je tako i ova povreda nastala tokom jednog od njenih treninga. Sparing, kao deo njenog trening režima, može biti veoma intenzivan i ponekad dovodi do ovakvih povreda.




 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>