Region

Svet

Dragana Mirković priredila spektakl: Proslava 40 godina karijere uz hiljade obožavalaca i medalju!

Folk diva Dragana Mirković oduševila je sve prisutne na koncertu u Banjaluci povodom proslave 40 godina svoje karijere. Hiljade ljudi okupilo se na festivalu "Letnje noći" da čuju njene najpoznatije hitove. Dragana je u okviru turneje "Do poslednjeg daha" obeležila ovaj značajan jubilej.

Dragana Mirković priredila spektakl: Proslava 40 godina karijere uz hiljade obožavalaca i medalju! Foto: Printscreen Youtube/Hype TV




Dragana Mirković proslavila je 40 godina karijere spektakularnim koncertom u Banjaluci. Saznajte više o njenoj humanitarnoj donaciji, emotivnom nastupu i medalji koju je dobila.


Na koncertu, Dragana je nosila crni kombinezon sa detaljima ruže oko struka, što je oduševilo publiku. Posebno emotivan trenutak bio je kada je izvela pesmu "Jeleni košute ljube" iz perioda saradnje sa grupom "Južni vetar" samo uz glas publike, bez muzike. Transparent sa natpisom "Čuvaće te tvoja armija do poslednjeg daha" istaknut u masi ljudi, posebno je dirnuo pevačicu.

Možda vas interesuje:
MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu!


Dragana Mirković koncert Banjaluka
Foto: Printscreen Youtube/Hype TV


Dragana je dobila buket crvenih ruža i medalju sa posvetom od svojih fanova, što je još jednom pokazalo koliko je voljena i obožavana. Tokom svoje karijere, Dragana je uvek bila prva da se odazove humanitarnim akcijama. Ovu misiju nastavila je i ovog leta u Banjaluci, donirajući 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me", koji pomaže deci sa smetnjama u razvoju.

Uvek sam bila tu da pomognem kada su prilike dozvoljavale. Ova priča me je posebno dirnula, pa sam odlučila da podržim ovu plemenitu instituciju. Nadam se da će moj primer inspirisati i druge da učine isto - izjavila je Dragana za "Večernje novosti", još jednom potvrdivši svoju humanost.

Možda vas interesuje:
Luna Djogani planira kulinarski šou sa Markom Miljkovićem?



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>