Region

Svet

Nataša Kovačević postala majka: Prva šetnja sa sinom Strahinjom!

Naša košarkašica Nataša Kovačević, koja ima 30 godina, pre četiri dana donela je na svet sina kojem su ona i njen izabranik dali ime Strahinja. Nakon izlaska iz porodilišta, Nataša je na Instagramu podelila prvu fotografiju iz šetnje sa svojim naslednikom.

Nataša Kovačević postala majka: Prva šetnja sa sinom Strahinjom! Foto: Printscreen Youtube/RTS Ordinacija


 

Prva šetnja i odmor


Nakon šetnje sa sinom, Nataša je sela u kafić kako bi se malo odmorila. Na sebi je imala dugu lepršavu haljinu, a na licu nije imala ni trunku šminke, što je mnoge oduševilo jer izgleda besprekorno samo četiri dana nakon porođaja.
 

Značenje imena Strahinja


Ime Strahinja ima staro slovensko poreklo i izvedeno je od reči "strah". U prošlosti se verovalo da reč ima magičnu moć, pa je ime davano deci kako bi ih zaštitilo od zlih duhova. Ime je takođe poznato kroz epsku pesmu "Banović Strahinja", koja govori o srpskom vlastelinu i vitezu Banoviću Strahinji. Ime Strahinja je poslednjih godina postalo vrlo popularno u Srbiji, nalazeći se među prvih 30 imena davanih dečacima između 2003. i 2005. godine.


Prva šetnja Nataše Kovačević sa sinom
Foto: Printscreen Instagram/nacika7

 

Venčanje sa Vukom Stojakovićem


Nataša se u martu 2021. godine udala za Vuka Stojakovića u Hramu Svetog Save na Vračaru. Par se upoznao na letovanju u Budvi, gde su se zbližili zahvaljujući zajedničkim prijateljima.

Možda vas interesuje:
MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>