Region

Svet

MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu!

Reper MC Stojan izazvao je ozbiljan incident na beogradskom aerodromu u ranim jutarnjim satima, pred polazak na Kipar, prenose domaći mediji. Njegovo ponašanje uzburkalo je javnost, a reakcije su bile burne.

MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu! Foto: Printscreen Youtube/MC Stojan




MC Stojan je ponovo u centru pažnje nakon skandala na beogradskom aerodromu. Saznajte više o incidentu i njegovoj vezi sa Zoranom Mićanović. Pročitajte najnovije vesti o popularnom reperu i njegovom ponašanju koje je šokiralo putnike.

 

Sukob u avionu


MC Stojan je među poslednjima ušao u avion i odmah se sukobio sa starijom putnicom, vičući na nju zbog postavljanja ručnog prtljaga. "Ajde bre, baba, brže malo!" uzviknuo je nekoliko puta, što je izazvalo šok među putnicima. Mala deca su se uznemirila i počela da plaču, a mnogi su komentarisali da je njegovo ponašanje nedolično za javnu ličnost. Tokom celog leta, MC Stojan je gunđao, očigledno nenaspavan i vrlo nervozan.


MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu
Foto: Printscreen Youtube/MC Stojan​


 

MC Stojan i Zorana Mićanović


Nedavno je vest o vezi MC Stojana i pevačice Zorane Mićanović odjeknula kao bomba. Zorana je obelodanila njihovu vezu na jednom slavlju u Beogradu, ali je ubrzo usledio raskid. Par je ostao u korektnim odnosima, ali je ovaj incident dodatno privukao pažnju medija.

Možda vas interesuje:
Luna Đogani planira kulinarski šou sa Markom Miljkovićem?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>