Region

Svet

Luna Djogani planira kulinarski šou sa Markom Miljkovićem?

Luna Đogani je priredila večeru za svog supruga Marka i oca Gagija, a zatim se pohvalila na Instagramu. Nakon brojnih pohvala, upitala je fanove da li bi želeli da ona i Marko snimaju emisiju o kuvanju pod nazivom "Sikter kičn". Ova ideja je izazvala veliko interesovanje među pratiocima.

Luna Djogani planira kulinarski šou sa Markom Miljkovićem? Foto: Printscreen Youtube/Alo




Rijaliti zvezda Luna Đogani priredila je večeru za svog supruga Marka Miljkovića i njenog oca Gagija Đoganija, a pohvalila se svojim kulinarskim umećem na Instagramu.

Nakon što je dobila brojne pohvale od svojih pratilaca, Luna je odlučila da postavi pitanje na ovoj društvenoj mreži da li bi njeni fanovi želeli da ona i Marko snimaju emisiju o kuvanju. - "Pitate me svi za recept moje kineske hrane. Hoćete da vam snimimo 'Sikter kičn'?" - pitala je Luna svoje pratioce, priloživši anketu s opcijama "da" i "ne".


Luna Đogani, Marko Miljković, kulinarski šou, Instagram, kineska hrana



Podsetimo, Luna i Marko su započeli vezu tokom rijalitija, koja je opstala, a par je sada u braku i ima dve ćerke. Pored toga, posvetili su se privatnom biznisu i snimanju emisija na svom Jutjub kanalu.

Možda vas interesuje:
MC Stojan izazvao skandal na beogradskom aerodromu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>