Ostalo

Sme�no

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Holandski plivač zapalio mreže - svi se pitaju jednu stvar? (FOTO)

Holandski plivač Arno Kaminga postao je prava senzacija na Olimpijadi 2024. u Parizu zahvaljujući svom neobičnom stajlingu.

Olimpijske igre 2024. u Parizu: Holandski plivač zapalio mreže - svi se pitaju jednu stvar? (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Eurosport



Kada je izašao iz bazena, svi su se zapitali da li je uopšte obučen, jer je njegov kupaćem kostim izgledao kao najoskudniji koji je ikada viđen na Olimpijadi.

Naime, Holandija je odlučila da za svog predstavnika u plivanju izabere kupaćim kostim u vibrantnoj narandžastoj boji, ali s posebnom pažnjom na dizajn. Boja je pažljivo postavljena na butinama, što stvara opičku iluziju kao da plivač nema ništa na sebi. Ovaj hrabri izbor brzo je postao hit na društvenim mrežama, a Arno Kaminga je odmah postao zvezda Interneta.

Reakcije su bile različite, ali vrlo živopisne. „Definitivno gledam zbog sporta,“ napisala je jedna osoba u komentarima, dok je drugi samo upitao: „Ime???” Treći je bio još direktniji, pitajući: „JAVNO? DA LI JE OVO ZAKONITO?“


Foto: Youtube printscreen/

Dok se internet zabavljao analizom Kaminginog stajlinga, nije se moglo ne primetiti da je iza svega toga stajala ozbiljna namera da se povuče pažnja na plivanje i Olimpijske igre. Kaminga je očigledno uvideo priliku da koristi svoj izgled za dodatnu promociju sporta i takmičenja.

Ova nesvakidašnja odluka Holandije pokazuje da Olimpijske igre nisu samo prilika za sportske uspjehe, već i za inovativno izražavanje i stvaranje nezaboravnih trenutaka. Kaminga je svojim izgledom izazvao pomešu i zabavu, ali i potakao pitanja o granicama u sportskom dizajnu. Dok čekamo sledeće reakcije i komentare, jedno je jasno - ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu sigurno će biti upamćene po ovom hrabrom potezu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>