Svet

Region

I Am Legend 2: Will Smith se vraća iz mrtvih!

"I Am Legend 2“ je dugo bio predmet rasprava, a sada postoje sve veći izgledi da će se snimanje nastavka uskoro realizovati. 

I Am Legend 2:  Will Smith se vraća iz mrtvih! Foto: YouTube printscreen/Movie clips



Prvi detalji o radnji otkrivaju kako će se lik Willa Smitha da se vrati nakon njegove smrti u prvom delu.

Apokaliptični akcioni film „I Am Legend “ premijerno je prikazan u bioskopima 2007. godine. Od tada su kružile glasine i potvrđene informacije o nastavku. 


Foto: Youtube printscreen

Nakon dužeg perioda, rad na drugom delu je u punom jeku i sada su poznati prvi detalji o zapletu. Veliki Comic-Con trenutno se održava u San Dijegu, gde su predstavljene brojne najave filmova i serija. 

Akiva Goldsman, scenarista prvog „Ja sam legenda“, bio je prisutan na panelu i podelio dobre vesti o nastavku.

Goldsman je pojasnio kako će se radnja nastaviti. Kao što je poznato, lik Will Smitha, Robert Neville , umire na kraju prvog dela, ali se vraća u nastavku. 

Koristiće se alternativni završetak kao osnova za drugi deo. Prema njegovim rečima, radnja će se odvijati 30 godina nakon događaja iz prvog filma.

U novom svetu neće biti usamljenog preživelog, već će postojati nova vrsta civilizacije koja se značajno razlikuje od one koju poznajemo.

Pored Will Smitha, Goldsman planira da u filmu glumi i Michael B. Jordan, poznat po ulozi u „Creed“. „I Am Legend 2“ još uvek nema zakazan datum početka i nalazi se u ranoj fazi proizvodnje.

Međutim, Akiva Goldsman očekuje da će uskoro biti objavljene nove informacije.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>