Svet

Region

Tragedija: Preminula slavna glumica u 46. godini

Glumica Erica Ash, preminula je u 46. godini, nakon duge i teške borbe sa rakom. 

Tragedija: Preminula slavna glumica u 46. godini Foto: YouTube printscreen/ABC News



Navode o smrti poznate glumice potvrdila je i njena majka za TZM:

„Duboko smo tužni što obaveštavamo da je preminula naša voljena ćerka, sestra i prijateljica Erica Chantal Ash, posle duge i hrabre borbe sa rakom, mirno je prešla u večnost okružena svojim najmilijima. Erica je bila neverovatna žena i talentovani zabavljač koji je dotakao bezbroj života svojom oštrom duhovitošću, humorom i iskrenim životom. Njeno sećanje će večno živeti u našim srcima. U čast Erikinog sećanja, porodica moli da donirate Fondaciji za borbu protiv raka Susan G. Komen ili Fondaciji za rak dojke po vašem izboru. Zahvalni smo na ljubaznim izrazima ljubavi i podrške tokom ovog teškog vremena.“ - izjavila je majka poznate glumice. 


Foto: Instagram printscreen/ericaash

Iako je Erica rođena na Floridi, živela je na različitim lokacijama tokom odrastanja – uključujući Nemačku – jer su njeni roditelji bili u vojsci. Svoju glumačku karijeru započela je u Školi scenskih umetnosti u Atlanti, Džordžija, gde je ostala na koledžu kada je pohađala Univerzitet Emory.

Ericina prva velika uloga bila je na Logo-ovom "The Big Gay Sketch Show", koji je producirala Rosie O'Donnell. Pojavila se u emisiji zajedno sa Colemanom Domingom, Kate McKinnon, Stevenom Guarinom i drugima. Erica se zatim pridružila „MadTV-u“ u svojoj 14. i poslednjoj sezoni 2008. godine, ali je izazvala senzaciju svojim utiscima slavnih – uključujući Naomi Campbell, Whoopi Goldberg, Mo'Nique, Michelle Obamu, između ostalih.

Njene druge zapamćene TV i filmske uloge uključuju "Pravi muževi Holivuda", "U preziru", "Strašni film V", "Ujak Drew" i "Imamo duha".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>