Style

Ljubav

Lepa Brena otkrila tajnu savršene linije: Ne jede posle četiri sata, a ove namirnice je potpuno izbacila!

Lepa Brena, poznata pevačica i ikona stila, otkrila je tajnu svoje besprekornog izgleda i savršene linije. 

Lepa Brena otkrila tajnu savršene linije: Ne jede posle četiri sata, a ove namirnice je potpuno izbacila! Foto: Instagram printscreen/lepabrena



Jedna od ključnih stavki njenog režima je pravilo da ne jede posle četiri sata popodne. Ovo pravilo pomaže Breni da održi optimalan nivo energije tokom dana, kao i da unapredi kvalitet svog sna. Prema njenim rečima, izbegavanje obroka u večernjim satima doprinosi boljoj probavi i pomaže u održavanju željene telesne mase.

- Ja sam ljubitelj dobre hrane zaista, ali naučila sam da vodim računa o količinima. Prestala sam odavno da jedem suhomesnato. Pre deset godina prestala sam da jedem posle četiri sata. Igrom slučaja sam pročitala o autofagiji i kada naviknete svoj organizam na taj sistem i način života, kao da imate rezervoar od 100l i ne sipate 120l jer ne može. Moram čovek da vodi računa o svom zdravlju jer to utiče i na našu psihu i na emotini život. Svi volimo da se osećamo fit i da lepo izgledamo jer danas je veoma važno da volite sebe i da prvo izgledate sebi lepo, pa tek onda ostalima - zaključila je ona za "Max pres", prenosi Blic.


Foto: Instagram printscreen/lepabrena

Brena je naglasila da njen pristup ishrani nije samo stvar estetskih razloga, već i brige za opšte zdravlje. Preporučuje svima da se pridržavaju sličnih principa kako bi se osećali bolje i imali više energije u svakodnevnom životu.

Lepa Brena je svojim obožavaocima još jednom pokazala da zdrav način života i doslednost u ishrani mogu doneti fantastične rezultate, i to na način koji je jednostavan za primenu u svakodnevnom životu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>