Region

Svet

Dragana Kojića Kebu svi znate, evo kako izgleda njegov brat! (FOTO)

Dragana Kojića Kebu svi znate kao jednog od najpoznatijih i najomiljenijih pevača narodne muzike na ovim prostorima. 

Dragana Kojića Kebu svi znate, evo kako izgleda njegov brat! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Goran Jevtic



Njegovi hitovi su obeležili mnoge generacije i doneli mu ogromnu popularnost. Međutim, malo ko zna da u porodici Kojić postoji još jedan muzički talenat - njegov brat.

Kebin brat, Goran Jevtić, koji se takođe bavi muzikom, nije toliko poznat široj javnosti, ali njegovi muzički talenti su jednako impresivni. On je od malih nogu pokazivao interesovanje za muziku, a njegov talenat je vremenom samo rastao. Iako nije dostigao istu slavu kao Keba, njegova strast prema muzici i posvećenost ovom umetničkom izrazu su neupitni.

Dva brata zajedno su se pojavila u jednoj emisiji.  Bio je to poseban trenutak, ne samo za njih dvojicu, već i za sve gledaoce koji su imali priliku da uživaju u njihovom zajedničkom izvođenju. Otpevali su pesmu koja je oduševila publiku, pokazujući ne samo svoj talenat, već i snažnu porodičnu povezanost.

- Ovo je moj rođeni brat od tetke, pa jeste tako. Goran Jevtić njega zovu Goran Keba, inače su u mojoj familiji svi Kebe - nasmejao je tada popularni pevač sve i dodao: 


Foto: Youtube printscreen/goranjevtic

- On se i te kako bavi muzikom, zavšio je DIF, ne znam koliko mu se dalo u muzici, ali evo kako kaže emisija: “Nikad nije kasno” - rekao je Keba.

Njihov nastup je bio pun emocija i energije, a harmonija njihovih glasova je donela poseban šarm pesmi koju su izveli. Bilo je očigledno da muzika igra važnu ulogu u njihovim životima i da je to nešto što ih dodatno povezuje.

- Pronašao sam se u ovom načinu života, malo škola, malo svirka i to je tako - rekao je Goran tada.

Ovaj zajednički nastup je ostavio snažan utisak na sve prisutne i još jednom pokazao koliko je porodica Kojić bogata talentima. 

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>