Region

Svet

Emocije i energija na vrhuncu: Lexington bend nastupio u Istri! (FOTO)

Poznati domaći muzički sastav Lexington Bend održao je spektakularni koncert u Istri, oduševivši brojne obožavaoce.

Emocije i energija na vrhuncu: Lexington bend nastupio u Istri! (FOTO) Foto: Instagram printscree/lexington



Nastup, koji se održao u predivnom ambijentu, privukao je veliki broj posetilaca, željnih da uživo čuju omiljene hitove.

Koncert je započeo energičnim nastupom, a atmosfera je bila na vrhuncu od samog početka. Lexington bend, poznat po svojim emotivnim baladama i dinamičnim pesmama, izveo je neke od svojih najvećih hitova kao što su "Pijane usne", "Dobro da nije veće zlo", "Dođi ove noći" , "Kako je, tako je", pa sve do pesama za novog albuma "Boli pesma za kraj".

Publika je sa oduševljenjem pevala svaku reč, dok je bend pokazao zašto su jedan od najpopularnijih muzičkih sastava na Balkanu.

Frontmen benda, Bojan Vasković, zahvalio se prisutnima na neverovatnoj podršci i emocijama koje su podelili te večeri.


Foto: Instagram printscree/lexington_official

Nastup u Istri bio je deo njihove turneje po regionu, koja je već zabeležila rasprodate koncerte u nekoliko gradova. Lexington Bend je poznat po svojim interaktivnim nastupima i bliskoj komunikaciji sa publikom, što je i ovaj put bilo evidentno.

Posetioci koncerta imali su priliku da uživaju i u novim pesmama sa najnovijeg albuma, ali i da se podsete na stare hitove koje su obeležile njihovu karijeru. 


Foto: Instagram printscree/lexington_official

Lexington Bend je još jednom dokazao svoj status jednog od najvoljenijih bendova na Balkanu. Nastup u Istri bio je savršen spoj emocija, energije i odlične muzike, ostavljajući publiku željnu još mnogih takvih koncerata.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>