Region

Svet

Dragica Radosavljević Cakana otkriva: Odbila sam hitove koji su mogli promeniti moju karijeru!

Poznata pevačica priznala je da je tokom svoje karijere napravila nekoliko grešaka u vezi s odabirom pesama, koje su se kasnije pokazale kao veliki hitovi.

Dragica Radosavljević Cakana otkriva: Odbila sam hitove koji su mogli promeniti moju karijeru! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



 U trenutku kada su joj ponuđene, Dragica Radosavljević Cakana nije videla njihov potencijal ili ih nije smatrala prikladnim za svoj muzički stil. 

Međutim, kada su te pesme postale popularne, shvatila je koliko su bile posebne i koliko su mogle doprineti njenoj karijeri.

"Uvek govorim da ima toga. Recimo, ja sam pesmu "Ja nemam drugi dom" i "Čačak, Čačak" odbila. Mislim, u to vreme ja kao ozbiljno pevam, i onda mi se nudi "Čačak" i nije mi bilo to logično za mene. Pritom je to odsvirano sirovo, međutim, posle toga to postade takav hit, strava," rekla je pevačica.

Najveću žalost oseća zbog pesama koje su postale neizostavni deo muzičke scene. 


Foto: Instagram printscreen/cakanaofficial

"Ali najviše mi je žao za pesmu "Noćas moje molbe nebo ne čuje" i "Jedno si ti, drugo sam ja". Ove pesme su, prema njenim rečima, mogle biti deo njenog repertoara, ali su na kraju postale hitovi u izvođenju drugih pevača
- rekla je pevačica i dodaje: 

"Tako da eto, recimo ta pesma „Ti ćeš sa njim, a gde ću ja“ i „Noćas moje molbe nebo ne čuje“ sam odbila. To je prosto kad ti se nešto ne da, ma šta god, ali za „Čačak“ mi nije žao, jer to ne bi bilo za mene" - rekla je ona za Grand.




 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>