Region

Svet

Poznati zgroženi otvaranjem Olimpijskih igara 2024. u Parizu - Bože oprosti im, ne znaju šta čine! (FOTO)

Letnje Olimpijske igre 2024. u Parizu, otvorene su 26. jula, a iako je sve izgledalo besprekorno, pojedini detalji izazvali su gnev među našim poznatim ličnostima u Srbiji. 

Poznati zgroženi otvaranjem Olimpijskih igara 2024. u Parizu - Bože oprosti im, ne znaju šta čine! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Svoje nezadovoljstvo nisu krili Anastasija Ražnatović, Sloba Radanović i Duška Vučinić, koji su putem društvenih mreža podelili svoje kritike na račun ovog događaja. Dan nakon otvaranja Olimpijskih igara, Sloba Radanović je putem društvenih mreža izrazio svoje nezadovoljstvo načinom na koji je predstavljena Hristova Tajna večera. On je napisao:

"Sinoć je Hristova tajna večera oskrnavljena karikiranjem imbecila se**ualne orijentacije i deklarisanosti. Malo vas je primetilo da se provukla i pedofilija. Bliži vam se kraj demonizovana bagro."


Foto: Instragram printscreen/slobaradanovic

Anastasija Ražnatović je takođe bila razočarana otvaranjem igara, ističući simboliku i atmosferu koju je smatrala neprimerenom. U svojoj objavi, napisala je:

"Olimpijske igre su počele ali ne slavno. Otvorio ih je reper Snoop Dog. Skrnavljenje Tajne Večere. Jahač bez lica na bledom konju koji ima Biblijsku simboliku smrti i razaranja, a za njim dolazi pakao. Kiša koja je padala bez prestanka. Ostali su nam sportisti koji će i pored svega da se bore za jedinstvo, mir, prijateljstvo. Simbolika koju sportisti prenose je da oni stalno teže da pomeraju svoje granice i postaju bolji, a to je poruka i za nas."


Foto: Instagram printscreen/anastasijaraznatovic

U drugom storiju, Anastasija je dodala:

"Šta je ovo ljudi moji? Ruganje Bogu? Sramota. Bože oprosti im ne znaju šta čine."


Foto: Instagram printscreen/anastasijaraznatovic

Duška Vučinić je svoju frustraciju izrazila komentarom na društvenim mrežama, gde je osudila organizatore za izbor osobe koja je nosila olimpijsku baklju:

"Ma, sram vas bilo. Najbolji sportista sveta vam je u tom 'gradu svetlosti', a baklju nosi simpa Španac. Pa šta?"


Foto: Instagram printscreen/anastasijaraznatovic

Uz dodatni komentar:

"Pojačaj rasvetu da se bolje prepoznamo."

Reakcije ovih poznatih ličnosti pokazale su koliko su bili razočarani i zgroženi načinom na koji je otvaranje Olimpijskih igara u Parizu bilo organizovano. Njihove kritike su izazvale brojne komentare i reakcije među fanovima i javnošću.




 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>