Region

Svet

Smrtni slučaj u porodici popularnog para: Pevačica se oglasila i saopštila tužne vesti (FOTO)

Poznata pevačica Nikolina Kovač obavestila je svoje fanove da će njeno gostovanje u radijskoj emisiji Kalman Boemi,  biti pomereno zbog tragičnog događaja u njenoj porodici.

Smrtni slučaj u porodici popularnog para: Pevačica se oglasila i saopštila tužne vesti (FOTO) Foto: Instagram printscreen/sasakapor



Nikolina Kovač, poznata pevačica, uputila je saopštenje putem društvenih mreža u kojem obaveštava svoje fanove i širu javnost o pomeranju njenog gostovanja u emisiji. Razlog za ovu promenu je smrtni slučaj u njenoj porodici, zbog čega je pevačica izrazila zahvalnost za razumevanje i podršku u ovom teškom periodu.

"Dragi ljudi, gostovanje koje je najavljeno i koje je predviđeno za ponedjeljak 29.7. u radijskoj emisiji Kalman Boemi na @kalmanradio biće pomjereno zbog smrtnog slučaja u mojoj porodici, hvala na razumjevanju i podršci @amra_kumro_official @kalmanradio"


Foto: Instagram printscreen/nikolinakovac

Nikolina Kovač se zahvalila svima na razumevanju i podršci u ovim teškim trenucima. Njeni fanovi su izrazili saosećanje i podršku pevačici putem društvenih mreža, a novi datum gostovanja biće naknadno objavljen.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>