Nedeljni Horoskop

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 29. jula do 4. avgust 2024. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Pixabay



Šta vam to predviđa nedeljni horoskop u poslednjoj nedelji jula i prvoj nedelji avgusta saznajte u nastavku…


OVAN

Hrana

Izvestan je porast apetita, a povremeno ćete umeti i da preterate – što može dovoditi do tegoba sa varenjem. Trebalo bi izbegavati i gazirana pića, ali i alkohol.

Ljubav

Strast će biti glavna zvezda vaše ljubavne predstave. I biće je u svakom danu, u svakom momentu provedenom sa voljenom osobom – strasno ćete uživati, strasno se provoditi zajedno ili putovati, a umećete I strasno I vrlo temperamentno oboje da branite svoje stavove. Čak I ti pomalo burni I varničavi momenti neće negativno uticati na vaš odnos – naprotiv, samo će ga dodatno pokrenuti. Slobodni Ovnovi – u periodu ste koji je odličan za aktivno uživanje I pojačan društveni život. Nije vreme da se sedi kod kuće, već da se putuje, izlazi, da se upoznaju nove I više nego interesantne osobe.

Posao

Zaleteće se ova radna sedmica od samog početka I bukvalno će protrčati. A u njoj od svega po malo – I nekih vaših odličnih poteza I brzog završetka dogovora koji su se do sada razvlačili I tavorili, ali I komplikovanih situacija I prepreka I saradnika koji danas pričaju jedno a sutra drugo. Dogovori će biti promenljivog karaktera, pa budite spremni da se prilagodite sagovorniku. Vrlo aktivna radna nedelja, pa čak I ako ste na godišnjem odmoru – malo je verovatno da ćete moći da pobegnete od poziva saradnika

Zdravlje

Nervoza se može odraziti na stomačni deo I na varenje.

 

BIK

Hrana

Pojačajte hidrataciju – sam vode, možete uzimati I ledene čajeve, sokove od svežeg ceđenog voća, blago mineralnu vodu. Apetiti su u ovoj sedmici nešto izraženiji, povremeno I zbog nervoze.

Ljubav

Sa osobom koju volite će vam biti dobro, pogotovo ako u ovom periodu kujete neke zajedničke planove, recimo za kraći odmor – ili prosto – uživate jedno u drugom. Ne postoji problem u vašem odnosu, ali problemi se viju oko vas I to u ovoj sedmici naglašeno vezano za porodični sektor. Naravno da to mora da se odrazi, makar u nekim trenucima na vezu u kojoj ste – ali ne dozvolite da vas preplavi. Slobodni Bikovi – nije problem zaneti se, nije problem uživati, flertovati, prepustiti se zanimljivim I uzbudljivim dešavanjima – jer svega toga će biti oko vas. Uživajte u svakom danu punim plućima.

Posao

Pa onako – niti posebno loša niti posebno dobra radna sedmica. Neke obaveze ćete završavati bez ikakvih problema, na nekim drugim ćete se par puta saplesti pre nego što ih privedete kraju. Isto važi I za komunikaciju sa kolegama, saradnicima, nadređenima – jednog dana savršeno, drugog dana zastoj. U svakom slučaju – ništa neće biti nerešivo, samo što će vam neke stavke doneti više nervoze I truda. Ukoliko baratate sa novcem ili sa papirima od vrednosti – vodite računa da vam nešto ne promakne.

Zdravlje

Manje tegobe sa varenjem. Mogući su I hormonski problemi ili alergije kod pojedinih.

 

BLIZANCI

Hrana

Nedelja u kojoj se kilogrami lako lepe, a posle će ih biti teško skinuti. Potrebno vam je da se energetski dižete, ali kroz ishranu « konkretnim » namirnicama – mesom, ribom, povrćem, mlečnim proizvodima.

Ljubav

Ovaj period ide na ruku voljenoj osobi I vama – pogoduje I onim malim ali I onim velikim planovima, daje vam više nego dovoljno prostora i da otputujete i da se zabavite i da uživate dok ste zajedno. Makar na neko vreme potisnite sve probleme i brige u stranu, sve nervoze i strepnje i pritisak svakodnevice – i istinski se prepustite dešavanjima da vas nose. Slobodni Blizanci – dobra zabava i interesantna dešavanja će vas pronaći – ili ćete ih vi sami stvoriti. Ovo je odličan period u kojem vas mesto ne drži i u kojem se ne smirujete ni na trenutak, ali i u kojem se ljubavne prilike otvaraju u treptaju oka.

Posao

Ukoliko želite da pronađete posao (to mogu biti I sezonski poslovi ili dodatni poslovni angažman) ili da promenite postojeći – sada je trenutak da budete aktivni u potrazi. Generalno gledano – brza I žustra sedmica je pred vama. Možete se na samom ulasku u radnu nedelju suočiti sa otežanjima ili sa nekim komplikovanim situacijama – ali se ovo brzo rešava, jer sada I razmišljate I delate bez oklevanja I gađate “pravo u metu”. Poslovna putovanja će doneti dobre rezultate, a I dogovori će biti uspešni.

Zdravlje

Ne jurite kao muva bez glave, da se ne biste povredili.


Možda vas interesuje:
Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković!
 

Nedeljni horoskop Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica
Foto: Pixabay



RAK

Hrana

Što veće promene u raspoloženjima, to veća nestabilnost po pitanju ishrane. Zato ćete u ovom periodu imati skokovit apetit i biće vam teško da postignete balans. Mogući problemi sa varenjem iz tog razloga.

Ljubav

Dosta toga vam oduzima vreme I energiju ovih dana – tu je praktičan svakodnevni život I obaveze u njemu, tu su planovi I razmišljanja koja vam se vrte po glavi, tu je finansijska situacija koja je sa velikim oscilacijama. Ne ostaje baš puno prostora za partnera I za vas, najmanje je kvalitetnog zajedničkog vremena. Zato makar iskoristite dane vikenda, kada ćete oboje biti opušteniji. Slobodni Rakovi – kod vas je još uvek najviše naglašena mogućnost tajnog ljubavisanja ili avanture. Druga polovina sedmice može biti dosta interesantna – novo poznanstvo preko vašeg društvenog kruga ili preko društvenih mreža.

Posao

Imaćete povremeno osećaj kao da ste u sred košnice – jer će sve zujati i brujati oko vas i u vama. Oni sa kojima radite i sarađujete biće dosta nervozni, a ni vi nećete moći da se pohvalite strpljenjem. Pokušavaćete da se fokusirate na situacije/obaveze koje su vam od važnosti ali će vaša organizacija biti promenljiva, jer će vas svako malo  nešto/neko prekidati, remetiti. Mogući su i zastoji prouzrokovani nesporazumima i manjkom kvalitetne komunikacije između saradnika i vas.

Zdravlje

Stres je pojačan – odmarajte, šetajte, više povedite računa o ishrani.

 

LAV

Hrana

Prijaće vam lagani obroci koje ćete uzimati češće tokom dana. Neka to budu tri glavna obroka I makar par užina koje se mogu sastojati I od šake orašastih plodova ili male činije voćne salate.

Ljubav

I Sunce i Venera u vašem znaku „garantuju“ da ste u periodu koji vam donosi više zadovoljstva i dobrih momenata, ali i ljubavnih šansi. Te šanse u ovoj sedmici, obojene Venerinim kvadratom sa Uranom – će biti neočekivane, neplanirane, bez mnogo razmišljanja i kalkulisanja – samo će osećaji i hemija raditi. Ovo su aspekti svežeg vazduha u vašem ljubavnom životu – pa udahnite duboko, napunite pluća. Što se tiče zauzetih – ovo vam je povoljno vreme i za jačanje strasti, ali i za uzbudljive momente koji povoljno deluju na vaš odnos. Ne komplikujte, samo što više uživajte. Ako niste do sada – pravac na odmor!

Posao

Nerviraće vas troškovi koje ne možete da kontrolišete – za automobil, za neki aparatić koji odbija poslušnost pa treba zvati majstore, za izlazak (u kojem ćete potrošiti više nego što ste planirali)….a ni redovni izdaci neće biti baš mali. Dobro je što vas u ovom periodu hoće pare, pa se ti troškovi ipak pokrivaju. Što se posla tiče – situacija je dobra dokle god svoj temperament držite pod kontrolom. Neočekivane povoljnosti ili podrška od strane šefova za vaše ideje ulepšaće vam radnu sedmicu.

Zdravlje

Dobro.

 

DEVICA

Hrana

Više tečnosti – voda sa malo limunovog soka vas može baš lepo osvežiti, kao  I ledeni čajevi. Takođe – lubenice, dinje, grožđe. Generalno – više sezonskog voća I povrća će vašem organizmu prijati.

Ljubav

Vi ćete imati potrebu da pričate – I o onim lepim I dobrim situacijama I dešavanjima sa voljenom osobom, ali I o temama koje vas žuljaju Ili koje hoćete da isterate na čistac. Vi ćete imati potrebu….ali nisam sigurna da će to isto važiti I za vaše dražesno biće. Tako da ćete povremeno imati osećaj da samo vodite monologe, a da voljenoj osobi – na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Slobodne Device – neki zanos se sada može pokrenuti – mešavina strasti, emocija, uzbudljivosti I sa daškom zabranjenog voća- miks koji garantuje da ćete teško uspeti da odolite. A I zašto biste odoljevali – ma, uživajte.

Posao

U svakoj konverzaciji ili dogovoru – vi ćete biti u pravu. No, to što ćete biti u pravu ne znači da ćete imati pred sobom jednostavnu sedmicu, naprotiv. Biće saradnika koji ne priznaju argumente i činjenično stanje – već vrte neku svoju priču. Vaše je da ne gubite strpljenje, ali ni volju da izgurate ono što želite. Ono što je bitno jeste da ste u periodu kada ste ažurni, vrlo praktični i dobri u obavljanju obaveza, imate sposobnost, volju i razum na svojoj strani. A to je sve više nego dobra polazna osnova za rezultate.

Zdravlje

Mentalno opterećenje.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>