Region

Svet

Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković!

Voditeljka Milica Stanimirović otkriva šokantne detalje o Toniju Bijeliću, suprugu Dragane Mirković. Saznajte više o njihovom braku i imovini.

Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković! Foto: Printscreen Youtube/Kurir




Voditeljka emisije "Stars Specijal" na Kurir televiziji, Milica Stanimirović, iznela je šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću, još uvek zakonitom suprugu pevačice Dragane Mirković. Stanimirović je izjavila da Bijelić, tokom celog perioda veze i braka sa Draganom, nije imao nikakvu imovinu na svoje ime.

„Muž naše najveće zvezde, Dragane Mirković, nije baš onakav kakvim se predstavlja. Prema mojim izvorima iz Beča, Toni Bijelić nije posedovao ništa od imovine tokom cele veze i braka sa Draganom. Sve je pripadalo njoj. Mi smo imali potpuno pogrešno mišljenje o njemu. Mislili smo da je on bogati biznismen, ali realnost je potpuno drugačija,“ izjavila je Milica Stanimirović.

Dragana Mirković je jednom prilikom govorila o Toniju, koji je poreklom iz Bosne i Hercegovine: „Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, kao i osnivanje porodice. Uvek sam sve mogla sama. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde u Beču. Nema stan? OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam da se udam za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', kako me zove moja ekipa. On je umeo da me prati i zajedno smo mnogo toga postigli, ali rizikovala sam puno,“ otkrila je Dragana.



Dragana Mirković i Toni Bijelić – Dragana Mirković i Toni Bijelić na javnom događaju
Foto: Printscreen Youtube/Hype


Dragana Mirković se udala za Tonija 2000. godine. Dok je on živeo u unajmljenom stanu od 50 kvadrata, Dragana je živela u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu. „Imala sam 32 godine. Htela sam decu i nekoga ko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba da radi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla,“ rekla je Dragana za "24sedam.hr".

Nakon rastanka od Tonija, Dragana je ostala da živi sa decom u velelepnom dvorcu u Beču, koji ima poseban kulturno-istorijski značaj i koji je navodno koštao 50.000.000 evra. Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko tačno ima soba u svom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

Možda vas interesuje:
Jelena Karleuša otkriva kako provodi vreme u Crnoj Gori i govori o surovosti šoubiznisa!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>