Region

Svet

Jelena Karleuša otkriva kako provodi vreme u Crnoj Gori i govori o surovosti šoubiznisa!

Pevačica Jelena Karleuša govori o svojim nastupima i iskustvima u Crnoj Gori. Saznajte kako izgleda njen radni dan i šta misli o šoubiznisu.

Jelena Karleuša otkriva kako provodi vreme u Crnoj Gori i govori o surovosti šoubiznisa! Foto: Printscreen Youtube/Nova S





Pevačica Jelena Karleuša uključila se u emisiju "Stars Specijal" na Kurir televiziji, gde je sa novinarom Ivanom Gajićem govorila o svojim nastupima i kako provodi vreme u Crnoj Gori.

Karleuša je istakla da je rado viđena u Crnoj Gori i da je Crnogorci veoma vole, kao i ona njih. Šoubiznis opisuje kao surov posao, ali kaže da se stoički nosi s njim. Podelila je kako izgleda njen tipičan radni dan:

"Uglavnom, taj dan idem na aerodrom pošto dolazim, jer ne mogu da budem dva dana na istom mestu, imam puno drugih obaveza. Spakujem se u avion i dođem. Uglavnom ne vidim ništa, idem ravno u hotel, presvlačim se, ako stignem da jedem, jedem, pravim tonsku probu, kostimsku, sa igračima, sa toncem, svetlo nameštamo i čekam da mi daju znak da počnem. To je to, nema romantike, šoubiznis je surov posao. Ja sam vojnik i nikada ne kasnim, nikada mi nije teško, ne osećam ženske i muške probleme, tako da sam navikla da budem baš kao sat. Ne mogu da kažem da osećam neko adrenalinsko uzbuđenje, ali jako volim svoj posao", poručila je Jelena, koja je nedavno govorila o skandalu kada je u Podgorici otkazan njen nastup zbog pretnji.



Jelena Karleuša intervju – Jelena Karleuša razgovara sa novinarom
Foto: Printscreen Youtube/Omg Magazine


Jednom prilikom su je na nastupu gađali, ali nečim opasnim već ružama i igračkama, pa se prisetila kako je to izgledalo:

"Mene stvarno nikad ni sa čim nisu gađali, osim ružama. Na Music Weeku sam dobijala puno onih igračkica, ali pošto sam bila zaslepljena reflektorima, stalno sam htela da saznam šta je to čim me gađaju. I po ovim koncertima što radim po trgovima od reflektora ne vidim šta je u pitanju. Vidim samo da nešto proleće i uvek stanem da vidim šta je. Razne su se stvari događale ovde u Crnoj Gori, i političke i svakakve, a ja sam želela da ljudi dođu da vide da mene publika gađa ružama i plišanim igračkicama."


Možda vas interesuje:

Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>