Farma

Parovi

Farma se vraća na male ekrane: Datum emitovanja nove sezone otkriven! (VIDEO)

Željko i Milica Mitrović najavljuju povratak rijalitija "Farma" na Narodnoj televiziji od 5. septembra. Fanovi nestrpljivo iščekuju novu sezonu.

 Farma se vraća na male ekrane: Datum emitovanja nove sezone otkriven! (VIDEO) Foto: Printscreen Instagram/zeljkomitrovic




Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, obradovao je verne fanove rijaliti programa saopštivši da se popularna emisija "Farma" vraća na male ekrane. Njegova supruga, Milica Mitrović, otkrila je na društvenim mrežama tačan datum početka emitovanja nove sezone.

Milica Mitrović je najavila da će nova sezona "Farme" početi 5. septembra na Narodnoj televiziji, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju povratak ovog šou programa.

"U septembru, u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina Pinka i 30 različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova Narodna TV. Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao Pink na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će producirati i emitovati nastavak rijaliti serijala 'Farma', tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na Pinku gledaju 'Elitu', a na Narodnoj TV 'Farmu'", napisao je Željko Mitrović na društvenim mrežama.



Željko Mitrović najavljuje Farme – Željko Mitrović govori o povratku rijalitija Farma.



On je dodatno pojasnio: "Posebnost ove Farme je izgradnja potpuno novog, malog, srednjovekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama".

Željko i Milica Mitrović su se oglasili i s letovanja na kojem trenutno uživaju, a Milica je objavila snimak uz poruku da je njen muž "odlepio", kao i da je dao "sedam soma evra, da bi ga na kraju izgazili k'o vola". Kako "Farma" izgleda pogledajte OVDE.

Možda vas interesuje:
Milica Stanimirović iznosi šokantne tvrdnje o Toniju Bijeliću: Istina o suprugu Dragane Mirković!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>